| Didi_Diana_1994 a întrebat:

Hei am nevoie de ajutor! Eu sunt in clasa a 7 a si baiatul de care imi place e intr-a 8 a...Nu ne cunoastem dar as vrea macar sa fim prieteni, daca nu iubiti! Cum sa intru in vorba cu el?

Răspuns Câştigător
| frumusikaaaaa a răspuns:

Pai primul lucru care ar trebui sa faci este sa vezi daca vreo prietena de a ta il cunoaste da ca ai noroc si da atunci incearca sa te duci mai des cu acea fata prin pauze si sa incerci sa faci cunostinta cu el sau sa iti faca fata respectiva. Du-te cu ea in fiecare pauza la el la clasa si intra in vorba cu el, dar ai grija nu face ca toate fetele, incearca sa nu iti areti sentimentele fata de el. Lasal pe el si nu te grabi toate vor avea loc la timpul lor. Sper ca te-am ajutat si inceaca acest sfat deaorece exact asa am facut si eu cu baiatul de care imi placea si pana la urma el s-a indragostit de mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu elwinking Bafta! :*

3 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Sunteti inca la varsta la care baietii stau mai mult cu baietii si fetele vorbesc despre baietii mai mari...
trebuie doar sa-l lovesti accidental sau ceva si apoi sa faceti cunostinta
apoi il bagi cateva zile in seama si ii ceri numarul
isi va da seama ca il placi si va actiona si el...

| Roxy_9262 a răspuns:

Pune pe cineva sa iti faca cunostinta cu el. si mai apoi sa iesiti mai multi in oras. printre care si baiatul ala si prietenul care ti-a facut cunostinta si incearca sa vorbesti cu el.

| Danysan a răspuns:

Cel mai oki e sa faci asta pe chat.Inainte intereseaza-te ce ii place, ce pasiuni are, ce ar vrea sa faca. Apoi cere-i sfatu. Daca e legat de domeniu care il pasioneaza o va face cu cea mai mare placere.Vb cu el despre asta si lasa-l sa inteleaga ca si tu ai aceleasi pasiuni ca si el. Unii baieti adora fetele care au aceleasi paiuni ca si ei si o sa ai mari Sanse sa te caute el sa vb si de ce nu sa te invite in Oras.