| Blood_8663 a întrebat:

Hei....am nevoie de ajutor.un sfat.eu m-am indragostit de cel mai bun prieten al meu.si noi ne.am certa acum 2 zile.iar ieri s.a cuplat cu o prietena de-a mea crying(((( ce sa fac.pt ca am aflat ca si el ma iubea...crying(( va rog frumos sa ma ajutati crying(

Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Daca te iubea inseamna ca ai o sansa! iubirea nu dispare de la o zi la alta! poate incearca sa te faca geloasa sau sa stea cu ea gandindu-se ca te uita pe tine! nu stiu de ce v-ati certat, dar sfatul meu ar fi sa vorbesti cu el, sa ii spui ca iti pare rau, ca nu vrei sa va mai certati vreodata, ca el este un om special pentru tine......si lasa orgoliul la o parte! sper sa iasa ceva frumos happy pupicei

| Blood_8663 explică (pentru Bluebutterfly80):

Am incercat sa vorbesc cu el aseara...si nu mi.a raspuns. Ne.am certat pentru s.a supart pe mine ca l.am facut bou.pt ca m-a muscat de fata(stiu cel mai stupida chestie) si ieri am trecut pe langa el si. prietena mea si nu l.am bagat in seama.si s.a suparat rau...si a zis ca vrea sa imibspuna ceva.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Blood_8663):

Pai nu este frumos un asemenea comportament si mai ales sa va jigniti asa, mai ales daca va iubiti, chiar daca nu v-ati marturisit asta! trimite-i sms daca nu iti raspunde! cere-ti iertare pentru comportamentul tau si pentru faptul ca l-ai ignorat si spune-i ca indiferent daca te iarta sau nu, tie chiar iti pare rau pentru ce s-a intamplat! nu te milogi! scrie-i doar ca ai realizat ca ai gresit, ca regreti, ca ai vrea sa repari totul si sa fie ca inainte! decizia ii apartine! pupicei happy

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te face geloasa, linisteste-te.
Nu-i da prea multa importanta(oricum sunteti certati, nu?) si vei vedea ca daca observa ca nu esti afectata de relatia lui cu cealalta fata, se va desparti de ea in timp record.
El vroia doar sa te faca geloasa.La cum reactionezi,vad ca a reusit!
Nu-i nevoie sa afle ca a reusit,fii discreta,nu-ti arata durerea si nici gelozia, invata sa astepti.
Si, daca te iubeste, il vei vedea din nou in jurul tau, doar putina rabdare sa ai!

| mona a răspuns:

Daca te iubea nu se cupla cu prietena ta, stai linistita ca daca e asa cum zici vei avea sansa sa fi cu el...

| NoSmile a răspuns:

Buna!
S-a combinat cu prietena ta,doar ca sa faca geloasa.
Asa se intampla mereu,prietenia dintre o fata si un baiat se transforma in dragoste.
Am patit-o de mai multe ori.
Acum, incearca sa nu fi afectata.
El tot pe tine te vrea, tot la tine ii e gandul, doar ca vrea sa-ti demonstreze ca poate fi si cu alta.
Acum tot ce trebuie sa faci e sa pari indifernta. nu intervenii!
Tot la tine va reveni. Nu-l cauta, lasa-l pe el sa o faca.

| zurick a răspuns:

Daca te iubea poate ca poti sa fii cu el.Sigur nu vrea sa te faca geloasa? Iubirea nu dispare atat de repede. Daca v-ati certat treceti peste asta impaccati-va nu conteaza cine a avut dreptate

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Da,sigur te iubea daca s-a culcat cu prietena ta.

| Blood_8663 explică (pentru DarkOrbitMoon):

Nu s.a culcat. Doar s-au combinat

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Blood_8663):

Eu am vazut "culcat", nu stiu de ce...probabil am citit prea multe intrebari pe tema asta.laughing
Oricum, parerea mea ramane aceeasi. Daca te iubea nu-si facea alta prietena.

| Raiiiisa a răspuns:

S-a supar dintr-o chestie banala si la fel v-ati certat din acelasi motiv.
Eu zic sa nu te apuci sa bocesti pentru ca nu are rost, acum ar trebui sa fii cat mai indiferenta cu el si sa nu-l mai suni un timp, ci sa-l lasi pe el sa faca asta.
Eu zic ca daca te iubea asa cum zici tu nu se supara asa repede si nu se cupla cu prietena ta, iar daca a facut-o doar ca sa te afca geloasa, vazand ca nu o sa-i dai prea mare importanta se va intoarce la tine.Nu ai de ce sa disperihappy

| YRI a răspuns:

Spune-i ca il iubesti

| gabyH a răspuns:

Ignoral.

| AbeyAlexa a răspuns:

Pai vorbeste cu el incerca sa te impaci cu el si dupa spune-i ce simti! poate poti sa rezolvi problema, sau poate s-a combinat cu ea ca sa te faca geloasa...Deci cum am zis lasa orgoliul la o parte si vorbeste cu el. incearca happy Funda? puppy dog eyes