anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am nevoie de cateva pareri si daca se poate sfaturi...
Eu sunt a 10-a, prietenul meu a 9-a(nu faci diferenta). Avem cam o saptamana si inca din prima zi i-am dat un lantisor care il am si eu la gat(il poarta, dar asta nu prea conteaza).
Acum 2 zile o prietena(A, a 9-a si ea) s-a dat la el:gadilind-ul,piscand-ul, tachinand-ul. cerand atentie(in special a lui) si inca continua pe Facebook.Prietenul meu ma face sa cred ca o face din placere.Eu am incercat atunci sa "intervin" tinand-ul de mana si imbratisand-ul,sperand sa o tina departe de el, dar nu prea cred ca a mers.
In seara aia am vorbit cu prietenii care erau de fata(am mare baza in ei) si au propus sa taiem de tot legaturile cu ea deoarece nu e prima data cand face un rau cuiva din grup:1.mi-a mai placut de un baiat acum cateva luni, A a aflat si l-a facut sa o placa si dupa i-a dat cu jet; 2. A a facut o faza gen"O sa ti-l fur!" la prietena mea cea mai buna,care si ea placea un baiat,dar am crezut ca e o gluma,dar pe ea a deranjat-o si intr-un fel si pe mine. Vreau sa rezolv cumva chestia,dar fara sa par geloasa,ca m-as astepta sa zica ceva gen"Daca ma inteleg bine cu A, asta nu inseamna ca trebuie sa fii asa"
Am nevoie macar de un sfat

Răspuns Câştigător
| elComandantee a răspuns:

Lasă-l să facă ce vrea. Dacă reprezinţi interes pentru el şi stârneşti atracţie nu o să facă nimic mai mult decât tachinări.

7 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Maturizati-va. Viata si dragostea inseamna altceva.

| neutrino a răspuns:

Este destul de tragic daca prietenul tau este clasa a X-a si nu se vede acest lucru, iar in privinta lantisorului, te rog sa fii mai clara: tu purti acest lantisor in acelasi timp cu el? Revenind la problema care te framanta, prietena ta nu are nicio vina, dar nici pe el nu-l poti condamna pentru ca ii plac fetele frumoase. Daca nu acum, atunci cand?

| neutrino a răspuns (pentru neutrino):

Te rog sa ma scuzi ca, tu esti in clasa a X-a si nu se vede diferenta.

| ywar a răspuns:

"I-a dat cu jet"? specific generatiei voastre de tampiti, cretini si analfabeti! Va meritati soarta, dragi colocatari ai acestei planete!

| MariaFcsb1 a răspuns:

In locul tau o bateam fara sa-i spun de celaughing

| DeathIsNotAChoice a răspuns (pentru MariaFcsb1):

Tentant dar nu sunt genu' laughing

| MariaFcsb1 a răspuns:

Cu ochii umflati nu mai are cum sa se dea la nimenilaughing