Sincer, nu cred ca i-l iubesti atat de mult incat sa te duci dupa altul cu buna stiinta. A fii luata de val, inseamna a nu-ti folosii creierul deloc!
Increderea pierduta nu se mai recatiga niciodata, omul devine suspicios si ghici? Daca ai facut-o odata, o vei face si in viitor cu siguranta, asta pentru ca este in natura ta sa tratezi problemele cu usurinta si fara sa-ti pese prea mult de altii.
La un moment dat afirmi asta "Am uitat sa mentionez faptul ca amandoi stim ca ne iubim mult, in ciuda greselii facutede mine". Oare chiar asa sa fie? Sa fiu sincer am mari rezerve ca ar fi asa. Poti incerca insa trebuie sa fii constienta si sa stii ca niciodata nu se uita anumite lucruri chiar daca aparent par rezolvate. Iti doresc sa ai succes in incercarea ta.
Daca este baiat destept misiunea ta este imposila: increderea pierduta nu poate fi recastigata.
In timp si functie de comportamentul tau... Daca esti genu cu codita pe sus, nu cred ca-si va schimba parerea...arata-i ca-l iubesti si timpul va trece, incat iubirea adevarata se va mentine
linarkfts întreabă: