Daca ala crede ca toate sunt curve va crede la fel si daca i spun ca esti maica tereza
S-ar putea sa gandesti asa : Oare are rost sa ma complic cu ea din moment ce a ramas virgina pana la varsta majoratului. Dar s-ar putea sa ramai "socat" si sa-ti pui intrebarea, oare este chiar adevarat, este posibil sa am eu un astfel de noroc? Dar in mare masura depinde si de baiat.
Evident ca depinde de baiat. Vreau doar sa vad cateva tipuri de gandire pe aici.
Tu sa te rogi sa ai parte de un baiat care sa te vrea/doreasca doar pentru ceea ce esti tu, pe care sa nu-l intereseze "starea ambalajului" ci doar starea continutul care sa fie daca se poate......intact.
Ceva de genul: pfuai, naiba m-a pus?!? tot nu scap de labă, 'tu-i mămăliga ei de treabă!
Ce conteaza ce gandesc "baietii" cand pe tine te intereseaza doar ce gandeste el. Ai sa vezi in zilele urmatoare ce si cum. Daca nu te mai baga in seama e clar ca nu se da in vant dupa virgine. Ce ne place noua nu conteaza pentru tine. Posibil in gandirea ta sucita ai zis " daca spun toti ca le plac virginele ma voi simti mai bine " dar daca lui nu ii place tot nu ai rezolvat nimic.
Ca o sa-i faca placere sa te chinuie.Ce sa gandeasca? Daca exista atractie intre voi e normal ca o sa ajungeti si acolo si lucrurile vor veni de la sine.
Sunt diferite tipuri de băieţi.
Cunosc personal obsedaţi ce vânează în special fete virgine (nu neapărat alea sub 13 ani, dar n-ai preferinţe băieţii) iar lucrul ăsta i se poate părea atractiv la tine.
Mai sunt băieţii care respectă acest lucru, că nu eşti o panaramă de mică şi dacă te iubeşte cu adevărat, se va simţi onorat ca el să fie primul ce cutează să viziteze peştera.
Sau mai sunt cei care nu-şi pierd vremea cu virgine, ei fiind trecuţi de mult de liga profesioniştilor.
Acum toate astea depind mult şi de faptul de cum arăţi.
Eu sunt baiat, am 20 de ani. E ceva extraordinar sa mai gasesti fete de acest gen in ziua de azi. Daca ai nevoie de sfaturi si alte chestii, imi poti spune, te voi ajuta cu placere. O seara minunata!