| AlexandraGiorgiana a întrebat:

Hei. Am nevoie de niste raspunsuri urgente, deci aveam o relatie la distanta cu un baiat insa eu merg de des acolo.La inceput mi se parea ca, chiar ma place,insa apoi s-a racit,iar ieri am aflat de la o prietena care e impreuna cu cel mai bun prieten al lui cum ca el nu o pus suflet in relatia asta si nici nu pune suflet in relatii deoarece nu vrea sa sufere. Mie nu mi se pare corect, adica de ce doar eu sa pun suflet?! Cum se asteapta sa fie iubit daca nu iubesti? Funda :* celui care ma ajuta

5 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

Mai Georgiana, asta e prostie cu nu pune suflet bla bla, daca esti genu de pers (ca mine )care pune suflet, pai atunci pui suflet si la cea mai "neînsemnata" relație, eu zic ca nu merita, de cat timp e relația?

| schmoll a răspuns:

Eu am avut o relatie de un an la distanta, e o lupta cu morile de vant

| PsychologistT a răspuns:

O relatie la distanta necesita multa munca, o comunicare foarte buna, rabdare, sacrificiu.
Relatiile de genul pot functiona, dar nu sunt potrivite pentru oricine.
Trebuie sa va simtit amandoi conectati unul cu celalalt, din punct de vedere emotional.
Sunt multe cazuri in care doar unul din parteneri e indragostit, sau unul mai mult decat celalalt.
Pentru tine acum, la distanta, nu prea poti face multe. E altceva cand esti acolo.

| Yay000 a răspuns:

Draga mea, relaţiile la distanţă nu ţin niciodată. Oricât ai incerca, tu ca fată/băiat să speri că o să ţină nu e aşa pentru că să fim sinceri intr-o relaţie fiecare din noi avem nevoie de un sărut, o imbrăţisare, un lucru/gest făcut din partea persoanei respective iar lucrurile astea trebuie să existe in permanentă ca relaţia să se menţină. Deodată ce el nici măcar nu pune suflet.ori e golănaş ori pus suflet intr-o relaţie anterioară şi a fost dezamăgit. Părerea mea e că nu merită să pui suflet.big grin