Buna. El in momentul asta poate te vrea inapoi probabil pentru ca tine la tine, nu ai de unde sa stii lucrurl asta si poate chiar s-a schimbat, dar mai poate fi la mijloc faptul ca se simte singur si te vrea langa el doar ca sa aiba pe cineva alaturi de care sa se foloseasca. Poate iti da acum atentie, dar nu stii ce se va intampla pe viitor.iti zic din propria experienta ca poate acum se poarta frumos cu tine doar ca sa fii cu el, apoi te lasa balta pentru prima fata care ii iese in cale. Tu stii mai bine ce trebuie sa faci. Succes!
Draga mea,erai un copil atunci si el a avut maturitatea sa inteleaga asta.
Acum,ai crescut,te vede cu alti ochi si,intr-adevar doreste ceva de la tine.
Atunci, diferenta de varsta conta teribil de mult, acum e neglijabila.
Ai rabdare si da-i o sansa.
S-ar putea sa ai mari surprize.
Placute!
Părerea mea este că ar trebui să fii indulgentă cu el adică să îi acorzi mai multă atenţie desigur fiind şi puţin atentă pentru că voi aţi fost împreună doar trei săptămâni ( cifra trei e simbolică cel puţin din punct de vedere religios) şi chiar dacă pentru tine au însemnat atât de mult încât să consideri o iubire, aţi crescut iar acum poate vedeţi lucrurile mai matur. Eu spun să încerci bazându-mă şi pe experienţa lui, doi ani cu o domnişoară însemnând că e destul de serios în această privinţă. Succes!
Buna,destul de complicat,poate doar se foloseste de tine pentru ca s-a despartit de fosta, sau poate chiar te iubeste, sfatul meu ascultati inima doar ea iti va spune care calea cea dreapta.Bafta!
Crissu03 iti apreciez opinia, dar faza e ca tipu e destul de bine vazut si stiu n fete care ar sta cu el si s-ar culca cu el, asa degeaba! tocmai d-asta nu-mi explic ce vrea de la mine, cand ar putea sa se consoleze cu una care il vrea fara nicio obligatie?!
George0197 întreabă: