anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.Am nevoie de sfaturi! M-am despartit de o luna de prietenul meu doar pentru ca nu-o convenea ca stau pe facebook ca-l insellaughing! L-am lasat si acum imi cam pare rau! Am fost impreuna 9 luni.Si cat am fost despartiti continuam sa vorbim. Vorbeam in fiecare zi si imi spunea ca inca ma iubeste dar ii e frica sa se mai impace cu mine pentru ca nu mai vrea sa sufere. Si in seara de Craciun a fost la un party si mi-a fost frica de ce o sa se intample acolo. Pe buna dreptate mi-a fost pentru ca si-a facut poze cu fete dansand. M-a durut enorm de tare. Si i-am trimis mesaj si nu i-a parut rau de ce mi-a facut si ca nu are nici o obligatie fata de mine, da stiu dar totusi atata timp cat am vorbit era o raza de impacare si imi spunea ca ma iubeste...Si acum nu-mi mai raspunde la mesaje nu mai vorbeste cu mine. Si ma simt aiurea pentru ca imi pare rau ca l-am lasat si as vrea sa ma impac cu el dar acum nu cred ca mai e posibil.Ce sa fac? Cum sa fac sa fiu indiferenta? Ce inseamna toate gesturile acestea...

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Chiar daca te mai iubeste, el acum incearca sa faca orice pentru a te face geloasa sau sa te simti asa cum s a simtit si el cand credea ca e inselat, de impacat nu stiu ce sa zic, poate va impacati poate nu, depinde si de cat de orgolios este

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Mai fata unde umblii cu blugii aia tot rupti? Vrei sa te violeze careva? Hai ca-ti dau eu o pereche de blugi calumea.
No iai:
http://4.bp.blogspot.com/......9-3673.jpg

| Florinapopica a răspuns (pentru unknownn):

rolling on the floor)

| unknownn a răspuns (pentru Florinapopica):

Mno cum iti sta? Sa-mi faci 3 poze sa vad si eu
Una din spate si una din fata.

| Florinapopica a răspuns (pentru unknownn):

Aia nu sunt blugii mei draga

| unknownn a răspuns (pentru Florinapopica):

Asa,stiam eu ca esti fata cuminte love struck

| hotdesire a răspuns:

Consider ca trebuie sa-l uiti pur si simplu si sa-ti faci alt iubit. Unde a fost loc de cearta, va mai fi!

| Bluey a răspuns:

Mie mi se pare ca prietenul tau e foarte gelos...si daca ar fi sa va mai impacati nu tear mai lasa sa iesi din casa laughing..eu zic sal lasi..cati ani are? ca daca e mai mare ca tine, prietenii lui te-ar putea vb pe la spate>.

| Florinapopica a răspuns (pentru Bluey):

Nu! Suntem de o varsta! 18 ani