In prima luna de tratament, protejeaza-te suplimentar( prezervativ). Nu inteleg de ce nu ai respectat indicatia ginecologului de a incepe blisterul in prima zi de menstruatie.
Pai daca mie imi vine ciclul o data la cateva luni. cat era sa mai astept?!
Ori tu nu ai comunicat asta ginecologului( cred ca te intereseaza mai mult aspectul contraceptiv), ori ginecologul te-a "tratat" cu superficialitate.
Dar cum de nu ai ciclu in fiecare luna? si cati ani ai? daca ai 18 chiar e ciudat sa patesti asta! si anticonceptionalele ofera protectie dupa 7 zile sau altii zic dupa 1 luna. daca le iei inainte sau dupa nu prea e bine.trebuie luate in prima zi de ciclu orice ar fi.nu e asa greu si se iau seara dupa ce mananci in fiecare zi la aceeasi ora. daca uiti o zi de pastila o iei a 2-a zi, iei 2 dar nu e indicat.si vezi k poti avea greata la inceput dar nu neaparat!
Da,am deja senzatie de voma! bleah! cred ca mai bine le iau 21 de zile, apoi dupa ce imi vine {(daca imi vine), teoretic trebuie sa-mi vina dupa ce le termin, dar dumnezeu stie} fac pauza 7 zile si apoi incep alt blister si mai iau o saptamana si abia apoi cred ca o sa-mi permit ''luxul'' mult dorit )
Menstruatia lipsea cu desavarsire? Ca altfel nu inteleg cum ai stiut care este prima zi de ciclului.
Din momentul in care iei prima pilula ai nevoie de alte 7 in care sa nu existe contact sexual neprotejat, in perioada asta nu au efect pilulele..asa ca ai grija! Dar totusi fa-ma sa inteleg cum este cu lipsa menstruatiei?
Nu lipseste cu desavarsire, am avut menstuatie dar vine intrerupt, adica o luna vine si 2-3-4 nu vine deloc. e ok daca le-am luat inainte de prima zi de mentruatie? pana acum am luat 6 pastile. am citit undeva ca din cauza faptului ca nu stiu cand are loc ovulatia trebuie sa iau primul blister(21 de pastile) si apoi sa fac pauza 7 zile, timp in care voi avea menstruatie si apoi sa mai iau inca 7 zile. nu stiu ce sa mai fac!
Daca ti-au fost recomandate de medic ma mir ca nu ti-a explicat cum sa le iei. daca a facut-o si ai uitat este mai bine sa-i dai un telefon si sa intrebi.