anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei....am nevoie de un sfat...mie imi place de cel mai bun prietemln al meu...pur si simplu il.iubesc....dar...nu stie si acum cateva zile...ne.am cam creta...si ieri s.a cuplat cu o prietena de-a mea crying((( ce sa fac...va rog ajutati.ma

3 răspunsuri:
| BSwwatch a răspuns:

Daca nu ti-ai controlat sentimentele la timp,ce poti sa faci acum? Urmareste din umbra evolutia lor,daca da gres,din fericire pentru tinehappy,incearca apoi sa-i spui cea ce simti, poti piedrde foarte usor si relatia de prietenie, daca el vede in tine doar o prietena? e greu de spus, tu ar trebuisa fi ce-a care stie daca ai fi pe gustul lui, te-ai lasat "purtata de val prea departe"

| Schatzyyyyy a răspuns:

Trebuia sa-i impartasesti sentimentele, acum e prea tarziu!

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Sa nu intervii in relatia lor, asta trebuie sa faci!
Am constantat ca prietenia intre un baiat si-o fata nu prea mai exista. La un moment dat ajung sa simta altceva.
Fiind prieteni buni e posibil sa-si fi dat seama de sentimentele tale. tu nu ai observat nimic schimbat in comportamentul lui?
Analizeaza putin situatia.
Ai putea sa-i dai un mesaj in care ii spui ca iti pare rau ca v-ati certat. Apoi te apropii iarasi de el si ii dai semne ca esti indragostita!