| cobrista a întrebat:

Hei. Am nevoie de un sfat.Probabil este penibil sa scriu asta aici insa nu prea stiu ce sa fac. Imi place de un băiat ( da stiu dezamăgitor probabil va așteptați la ceva mai interesaant ). Suntem la acelasi liceu, el e putin mai mare. Ideea este ca nu il cunosc personal insa el s-a băgat de mai multe ori in seama cu mine, mi-a spus ca sunt superba ( am crezut ca făcea mișto de mine insa nu râdea cand mi-a zis asta - s-a uitat la mine si mi-a zâmbit si mi-a spus ca nu glumeste si ca sunt foarte frumoasa ). Le spune mereu prietenilor lui :,, Uite ce frumoasa e fata asta" când ma vede sau " uite vine preferată mea " etc. Ma rog, de cele mai multe ori are o atitudine de,, cuceritor" când face asta si de aceea nu prea imi fac speranțe. In ultima vreme m-am plimbat foarte des cu un alt băiat si odata le-a zis prietenilor lui când ne-a văzut :,, Ce-i ma cu ăsta ". Acum de curând se sunase si eram cu singura pe hol cu acel băiat, amicul meu, si el ne-a văzut a zis ceva in gen :,, ce faceți aici sensibililor închideți usa macar, etc ". De aceea sunt reticenta in privința lui insa ceea ce ma determina sa il plac in continuare este speranta ca aceasta este doar felul in care vrea sa para ci nu felul lui de a fi caci am auzit multe lucruri bune despre el cum ca e un băiat sensibil si de treabă, care ii respecta pe cei din jur etc. Mi-aș dori sa il cunosc mai bine insa el nu ma întreabă niciodată cum ma cheama sau ceva.( cred ca i-a cerut in schimb unei colege facebookul meu dar nu i l-a dat ). In fine. Imi cer scuze daca v-am făcut sa va pierdeți timpul si as aprecia daca mi-ați da un sfat. Ce parere aveți cu privire la atitudinea lui? Ce ar trebui sa fac? Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Parerea mea e ca n-ar trebui sa-i mai dai prea multa atentie, sa te lasi cucerita de el sau ceva. In primul rand mi-am dat seama din ce mi-ai zis ca is expune "sentimentele" lui fata de tine prietenilor sai, ceea ce nu e ok. In momentul in care iti place de cineva nu vorbesti in cura mare cu prietenii tai despre persoana respectiva. Mi se pare a fi lipsa de respect fata de tine asta.
Pe de alta parte e gelos, daca spui ca atunci cand te vede cu alt baiat reactioneaza asa.
In fine, asta e parerea mea si cred ca e doar genul de baiat care incearca sa aiba cat mai multe fete care-i trec patul iar tu ai putea fi una din ele (in mintea lui).

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Daca voia cu adevarat ceva de la tine, ar fi facut ceva pana acum. Sunt o gramada de baieti care spun fetelor ca sunt frumoase cand trec pe langa ei. Ar trebui sa nu-l ma bagi in seama si sa-ti vezi de viata.

| neutrino a răspuns:

Din pacate pentru tine, baiatul stie sa-ti spuna cuvinte frumoase, dar nu este inca capabil sa te curteze frumos. Mai asteapta, poate ca ii va veni mintea la cap, astfel incat sa te invite, politicos, la un suc. Atunci tu poti accepta sau nu.

| LoveSleep a răspuns:

Are prea multă încredeare în el. Probabil te place pentru felul cum arați, dacă simțea ceva mai mult, ar fi vorbit cu tine, măcar un amărât de "Bună, cum te numești?"

Uita-te insistent la el când îl vezi. Contunuă s-o faci chiar dacă te vede iar la sfârșit zâmbește-i puțin. Dacă e băiat isteț și te place o să-și dea seama și o să se bage în seamă cu tine. Baftă.

| Lawliet14 a răspuns:

Eu cred ca te place. Spune-i colegei sa-i dea facebookul tau! Cred ca daca treci peste, o sa mergi inainte cu un regret. Sau poate ca nu, depinde. Eu asta as face.