Parerea mea e ca n-ar trebui sa-i mai dai prea multa atentie, sa te lasi cucerita de el sau ceva. In primul rand mi-am dat seama din ce mi-ai zis ca is expune "sentimentele" lui fata de tine prietenilor sai, ceea ce nu e ok. In momentul in care iti place de cineva nu vorbesti in cura mare cu prietenii tai despre persoana respectiva. Mi se pare a fi lipsa de respect fata de tine asta.
Pe de alta parte e gelos, daca spui ca atunci cand te vede cu alt baiat reactioneaza asa.
In fine, asta e parerea mea si cred ca e doar genul de baiat care incearca sa aiba cat mai multe fete care-i trec patul iar tu ai putea fi una din ele (in mintea lui).
Daca voia cu adevarat ceva de la tine, ar fi facut ceva pana acum. Sunt o gramada de baieti care spun fetelor ca sunt frumoase cand trec pe langa ei. Ar trebui sa nu-l ma bagi in seama si sa-ti vezi de viata.
Din pacate pentru tine, baiatul stie sa-ti spuna cuvinte frumoase, dar nu este inca capabil sa te curteze frumos. Mai asteapta, poate ca ii va veni mintea la cap, astfel incat sa te invite, politicos, la un suc. Atunci tu poti accepta sau nu.
Are prea multă încredeare în el. Probabil te place pentru felul cum arați, dacă simțea ceva mai mult, ar fi vorbit cu tine, măcar un amărât de "Bună, cum te numești?"
Uita-te insistent la el când îl vezi. Contunuă s-o faci chiar dacă te vede iar la sfârșit zâmbește-i puțin. Dacă e băiat isteț și te place o să-și dea seama și o să se bage în seamă cu tine. Baftă.
Eu cred ca te place. Spune-i colegei sa-i dea facebookul tau! Cred ca daca treci peste, o sa mergi inainte cu un regret. Sau poate ca nu, depinde. Eu asta as face.
HappynewCenusa întreabă: