Bună! Du-te la un pet shop dacă nu ai bani de veterinar şi cumpără-i nişte calmante pentru durere.Dacă are răni exterioare,curăţă-i-le şi bandajează-le. Pune-o să stea pe ceva moale,o păturică sau ceva şi mangaie-o, fă-o să se simtă bine şi în siguranţă. Încearcă să îi dai nişte lapte cald, umezeşte-i botul dacă nu vrea să bea.Trebuie hidratată neapărat.
Sper să îşi revină, roagă-te şi ai încredere.
Daca nu ai bani de veterinar chiar nu stiu...Imprumuta-te de la un prieten! E grava situatia! imprumuta-te si duo la veterinar urgent! Daca o tii fara sa o duci la veterinar sunt mari sanse sa moara.Si daca nu e sterilizata(castrata), sterilizeaz-o! Asa nu va mai pleca asa des de acasa!
Da-i putin laptic cu un pic de sare in el. poate il bea.mangai-o usor. tine-o la caldurica si dai putin algocalmin
Dai o jumatate de algocalmin. Daca vezi k chiar nu isi revine atunci nu stiu tine-o la calduraa mangaio si dai laptic
Bună!
Te rog din suflet du'ţi pisica la veterinar!
E micuţă si fragilă, noi nu te putem ajuta!
Numai bine!
Eh. Stiu cum e Da, iti e greu sa te desparti de ea tocmai cand ai salvat-o, stiu ca e greu. Da-i niste lapte cald, tine-o la caldura si ceva algocalmin, am auzit ca face minuni.
Eu ti-as recomanda sa o duci urgent la cel mai apropiat veterinar in cel mai scurt timp. Si eu am avut probleme cu pisica mea si am mers cu ea la veterinar.
Pai in primul rand daca nu este o rana deschisa, nu stiu ce ai putea sai faci desi sunt sperante sa se recupereze dar ar fi nevoie macar sa intri pe un site special pentru asa ceva...http://www.zooland.ro/......-3468.html pe situl asta ar trebui sa gasesti cum sa dai primul ajutor unei pisici in asemenea cazuri...si incearca in continuare sa o convingi sa manance si sa stai mai mult timp cu ea, cam asta pot sa-ti spun, sper ca te-am ajutat!