Buna!
As vrea sa te lamuresc sa-ti zic si eu ca faza cu biletelul e foarte inutila!
1-Deci gandeste-te si tu putin ce rezolvi ca-i dai un bilet cu ceea ce simti tu pentru el daca nu stie de la cine e?
2-De ce nu poti sa lasi rusinea la o parte sal tragi intr-un colt si sa-i spui, "nume" vreau sa-ti zic ceva foarte important cel putin pentru mine, asculta, Eut e palc foarte mult...Pot sa zic ca m-am indragostit de tine, mi-a fost rusine, imi este si acum dar te plac foarte mult si nu vreau sa ascund asta. etc... ceva de genu sa-i spui.
Si te va intelege.
Si in biletel daca ii scrii ce simti si ii lasi numele tau tot nu va fi la fel de ok ca si cum i-ai spune fata in fata pentru ca atunci va priviti in ochi si e alta treaba.
Cumparati 10 kg de Tupeu si fa ce ti-am zis o sa iasa bine.
Daca nu vrei sa stie ca il placi atunci nu are nici un rost sa-i trimiti biletel iar daca vrei sa fi cu el ar trebui sa ti faci curaj si sa-i zici cat de repede, nu-i exclus ca maine poimane sa il vezi cuplat cu una din fetele care il plac
Ce rost are sa ii spui ca il placi intr-un bilet, dar sa nu stie ca e de la tine? Plus ca baiatul are succes daca a pus pe jar 4 prietene(putin gelos).Fi tu mai tare ca ele si vorbeste su el mai mult si cand simti ca el e pregatit da lovitura.Ce astepti? Sa il ia alta? Fata aia azi ii trimite bilete maine vorbeste cu el si poimaine sunt impreuna.Si tu vei fi gen :" Si mie imi place de el, dar eu nu fac nimic.E frumos sa privesti!".Fa ceva! Si lasa faza cu biletul ca nu suntem in desene:d
Raspuns caterinca:''Du-te si si fa niste Assassin's Creed action cu celelalte fete.''
Raspuns real:''Fa in felul urmator, scrie pe bilet porecla ta pe care el nu o stie.''
Spune-i cine esti si ce vrei dar fa-o daca stii ca te place si el, daca nu corespunde las-o moarta treaba, va veni si al tau
Vrei un sfat sincer? Atunci asculta de mine. Banuiesc ca daca e de la tine din clasa, ati vorbit si voi macar de cateva ori Daca nu ai vorbit cu el pana acum deloc, si iti e rusine sa vorbesti cu el despre faptul ca tu il placi, atunci, vorbeste cu profesorii sa faceti proiecte ( toti cei din clasa ) si sa faceti pe grupe, . Si le poti spune profesorilor sa faci cu el. Apoi, te duci la el si ii spui ca trebuie sa faceti impreuna un proiect. Ii ceri id'ul sau numarul de telefon ca sa tineti legatura. Faceti proiectul si apoi incepi si tu sa vorbesti mai mult cu el despre mai multe chestii. De exemplu: "Noi doi nu prea vorbim. Ce muzica iti place :)? " Si il intrebi mai multe lucruri despre el, din cate stiu, baietiilor le place asta !
Sper ca te-am ajutat :*
Daca mai ai nevoie de ceva de la mine, imi dai mesaj pe privat :*:*
Din nou...un raspuns minunat :*
Lasa biletele la o partea(alea sunt pentru copii)... daca chiar il placi du-te si zii in fata... nu se stie poate si el te place si nu trebuie sa-ti fie frica de un refuz ''incercarea moarte n'are'' SUCCES!
Si eu am patit la fel. Ii trimiteam biletele airea si foarte amuzante de care radeam impreuna in pauze, gen "Imi plac pantalonii tai, dar mai bine fara" Nu am facut nimic in privinta asta pentru ca stiam ca am concurenta, si daca eu as gresi cu un mic amanunt as fi eliminata si joc, sa zic asa. Am lasat biletelele de-o parte si mi-am luat inima in dinti si i-am zis ce simt. Nu sunt impreuna cu tipul respectiv, dar stiu ca eu am crescut in ochii lui pentru ca am aratat ca stiu sa vorbesc nu numai sa si scriu.
Păi în primul rand daca il placi cu adevarat i-ai spune asta in fata dar nu ai curaj si tinand cont k el se poarta ca un copil si daca vrei se vorbesti cu el se alearga cu oțelea pe holurile scolii) (stiu asta pentru ca st in clasa cu voi si st cea mai buna prietena a ta)..asa revenind nu astepta momentul potrivit acest moment nu va veni niciodata iti dai seama k pe langa mine mai sunt 3 fete nu? iti dai seama k daca danciu se va departi de andreea sau invers liviu va fi cu andreea,, eu iti zc sai zc pe facebook sa vina intr-o zi undeva casa vorbiti pentru ca daca ii zc in fata se rusineaza, arata-le celorlalte k esti mai tare si k ai curaj! fa-o! aratăi k il iubesti!
Fa-o doar nu te va omorâ! (y)
Bananacantareata87 întreabă: