| Buuble a întrebat:

Hei. am nevoie urgenta de raspuns: Este normal ca dupa cateva zile de la contact sa te doara burta?
Precizez ca a fost prima data la amundoi si nu a bagat-o decat de 2 ori.
Fara raspunsuri stupide va rog...

13 răspunsuri:
| Deedeek a răspuns:

De 2 ori? Suficient, depinde cat a varsat in tine...

| Buuble explică (pentru Deedeek):

El a spus ca deloc.

| Cristiann25 a răspuns:

Se pare ca pasarea ta are stomacul mic si nu poate sa manance prea mult sau poate ca nu i-a placut felul de mancare, poate era expirata!

| stark47 a răspuns:

Sexul nu cred ca e cauza pentru durerea ta.te doare burta cand faci un sex mai dur si esti destul de dotat.insa atunci pe moment nu la 2 3 zile.sigur alta e cauza

| suntZeu a răspuns:

Vrei sa zici ca tea penetrat doar 2 ori apoi v-ati oprit? Durere s-ar putea sa nu aiba nici macar o legatura cu asta

| Buuble explică (pentru suntZeu):

Atunci de ce mi-e greata?

| suntZeu a răspuns (pentru Buuble):

Poate fi din cu totul alte motive, alimentatia sau alte lucruri...

| SparkleO a răspuns:

Da... dar daca si-a dat drumul in ine, atunci ecuatia 1+1 o sa fie egala cu 3 tongue

| Buuble explică (pentru SparkleO):

Se pare ca momentan e 1+1=2 :p

| SparkleO a răspuns (pentru Buuble):

Asa se pare, dar lasa, e mult mai bine.
sigur nu esti pe stop? doar varianta asta imi vine in minte.
sau, cum a spus colegul mai sus, poate ai mancat ceva ce nu ti-a priit, sau, (problema asta o am eu) ai mancatceva cu prea multa pofta. urmeaza o stare de greata, dureri abdominale, ti se face rau...

| ByaLalalaa a răspuns:

Hey, daca a fost prima oara, da..pe mine prima oara m-a durut burta si tot corpu plus senzatii de greata etc timp de 2 sapt..totusi,daca si-a dat drumu in tine, nu e bine.

| Buuble explică (pentru ByaLalalaa):

Nu si-a dat drumul. :p

| ByaLalalaa a răspuns (pentru Buuble):

Atunci stai linistita, nu e nimic...e normal sa ai dureri, chiar si in tot corpul nu numai burta, pentru ceva timp gen 2 saptamani 3 maxim, apoi o sa iti treaca.s-ar putea sa iti si intarzie de asemenea, dar nu te speria