Bineinteles ca poate sa ramana gravida, chiar si daca nu a ejaculat in vaginul ei, daca fata era in perioada fertila si daca au existat mai multe partide consecutive de sex.
Daca prietena ta nu a invatat nimic dupa ce a ajuns la primul chiuretaj, inseamna ca-i proasta!
Numai un om fara pic de creier ajunge in aceeasi situatie fara sa-i pese!
S-au inventat prezervativele si costa enorm de putin. Chiar nu poate sa-i ceara aluia cu care face sex, sa le foloseasca?
Ma rog, probabil ca prietena ta nu-i foarte speriata, sau poate nu prea o ajuta capul, daca a acceptat sa se joace cu un penis in erectie, stiind ca o poate pune in aceeasi poztie ca acum 1 luna.
Decat ciuretaj mai bine folosea avort medicamentos dar acesta se foloseste imediat dupa ce constati sarcina, in cazul de fata nu cred ca sunt sanse prea mari
Ce sfat? Dacă a rămas, aia e, faptul e consumat. Din datele astea nu se poate spune 100% dacă era in perioada fertilă, dar spui ca a facut-o acum doua saptamâni si zilele astea ar trebui sa ii vină. Din câte îmi dau eu seama, a fost in perioada fertilă. De ce face asta? E cretină?
De ce jignesti un om daca nu il cunosti? ...am cerut un sfat. vorba ta faptul e consumat dar hai totusi sa nu criticam...
Data viitoare doar sa suga, daca tot nu place sa foloseasca prezervativul si nici nu ramanegravida daca isi da drumul in ea.
Exact
Şi dacă o cunoaştem (probabil este vorba de tine, că fazele astea cu "am pus întrebarea pentru o prietenă" sunt poveşti), aveam aceeaşi părere. Şi oricine o are. Acum că nu vrei să auzi, ghinionul tău. Nu te mai f*** dacă nu eşti in stare. Pe la 30 de ani o sa plângi pe la mănăstiri că nu mai rămâi gravidă.
Sfat. Pe viitor să se protejeze ca să nu mai stea cu stres. Nu costă o avere un prezervativ.
Daca si de data asta ramane insarcinate eu zic sa tina copilul, deja dupa al doilea avort are mari sanse sa nu mai aiba copii niciodata
De la acel avort mi se pare cam greu, dar tot exista șanse (desigur daca a ejaculat in ea și este în aceea perioada a lunii)
Se zice că dacă avortezi primul copil șansele că sa mai ramai gravida pe viitor vor scadea, dar dacă la prietena ta e puțin ghinion?
Încearcă să o liniștești, a făcut ceva normal cu el dar sa fie mai precauți fiindcă mna.
O să-i fie mult mai rău după. Daca este sa fi rămas din nou să-i spună, sa se liniștească.
Deocamdată stai tu cu ea și fă o sa se simtă bine
Mersi mult de sfat incerc sa fac tot posibilul sa o linistesc si sa o conving sa vorbeasca cu mama ei
Si din spusele ei nu a ejaculat in ea
Uite nu i cap vai de picioare. cum sa o pățesti asa grav si dupa sa faci aceeasi greseala. uite un sfat pentru tine ( nu pentru prietena ta ). dacă vrei să o ajuti fă o aducand o la realitate si sa isi ia viata in serios. nici macar nu a luat pastila de a doua zi. daca chiar ramane iar însărcinată macar sa il pastreze..pacat de copil( oricum e alegerea ei dar mna). dacă nu a rămas însărcinată macar sa isi ia niste prezervative si sa vada ce face gresit in viata ei si ce alegeri.
Nu este neaparat sa ejaculeze in ea, in perioada fertila e posibil sa ramai insarcinata din cauza lichidului cel de dinaintea ejaculari la baiat. Este cretina rau ca a facut a 2-a oara, e asa de greu sa se duca la farmacie si sa cumpere prezervative?