Daca nu te-ai culcat cu ea e foarte bine si nici sa nu o faci.
Daca ea nu spune ca tu o deranjezi poate ai noroc si vei primi doar o atentionare dar daca si ea declara ca o hartuiesti pote sa faca un ordin de restrictie, sa te amendeze...
Puscarie de la 3 la 10 ani!
Ea nu are drept de decizie, fiind copil mic, fara putere de deicie pana la 18 ani. Parintii ei sunt tutorii legali care decid in locul fetitei.
Legile sunt dedesubt:
http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-198-cpen
http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-199-cpen
"Iubita mea îmi spală, îmi calcă, îmi gătește și îmi face un sex oral incredibil. Chiar vreau să-i transmit c-o iubesc și baftă la capacitate".
Ce oi avea de impartit cu una de 14 ani...nu stiu. Nu au ce sa iti faca atata timp cat nu ai intretinut relatii sexuale cu ea si atata timp cat nu ii pui viata in pericol, nu reprezinti un pericol pentru ea...
Esti terminat, nu-ti gasesti de varsta ta si te duci la minore... esti chiar terminat fratele meu, daca eram taica-su te rupeam in bataie.
Știi cum e frate, nu s-a născut om să mă poată bate, csf...
Dar boșorogii care au 60 de ani și îi vezi de mana cu puștoaice de 16-17?
Încă nu s-a născut om să mă poată bate, bai obositule.
Prietene esti ridicol, cu atitudinea asta de smantar daca te aveam in fata erai calcat in picioare.
Cu siguranta te-a batut maica-ta de ai iesit un frustrat trist ) mi-e mila de tine saracie
Atat timp cat ea nu spune ca ai facut ceva, si parintii nu au dovezi nu ti se poate intampla mare lucru
Frate, pe langa subiectul intrebarii tale, trebuie sa spun ca e bine sa astepti... e foarte imatura la 14 si trebuie sa mai creasca. Eu nu te judec si nu iti zic ce sa faci, poate e chiar ceva foarte frumos intre voi, doar sa ai grija
Succes
Pot să obțină un ordin de restricție împotriva ta.
Și nu te vei mai putea apropia de ea pentru că e penal. (de la 3 luni la 2 ani)
Ai putea sa o lași sa își trăiască Copilăria.Ea este încă un copil găsește o fata de vârsta ta și vei vedea ce înseamnă o relație adevărata și fericita!