Daca fata a simtit durere si a sangerat, cat de putin, atunci himenul s-a rupt. Daca nu, probabil este inca intreg.
Pai depinde daca le-a bagat numai ca sa acopere unghiile atunci inca e virgina, , dar daca si le-a bagat pina la urma, atunci de acum nu mai este. Oricum trebuia sa fi avut ori sangerari, sau dureri, sau placere...
Ai zis foarte bine,¨ care era virginá ¨.
Si baiatu ce face cu jucaria lui, o foloseste pe post de carpá? .Se sterge la fund cu ea, sau prafu de pe mobilá.
Virgin inseamna ca nu a avut relatii sexuale. Ruperea himenului nu are nimic de a face cu virginitatea; multe fete se nasc fara himen sau pur si simplu si-l rup in timpul practicarii unor sporturi sau in timpul masturbarii. Atata timp cat nu ai contacte sexuale esti virgin.
Depinde de himenul fetei, unele fete au himenul elastic si e mai greu cu dezvirginatu, iar daca fata a sangerat nu mai e cu siguranta.
Ai uitat sa ne mentionezi si care degete de la mana, de la picior ca sunt fel de fel pe lumea asta...
Orice intra acolo, nu e virgin Da "scula" baietilor si "nucile" nu mai folosesc la nimic
Tre sa te gandesti ca daca a patruns adanc normal ca nu mai este virgina dar multe femei sangereaza cand se antampla asta. dar trebuie sa stie lucrurilea astea nu?
Al naibii de baiat rau, altceva nu a gasit sa bage si el decit degetele? spre exemplu un tirnacop sau un buldozer ceva, asa puteam sa-ti spun daca mai esti virgina sau nu!
▼) brigaela a răspuns:
Daca fata a simtit durere si a sangerat, cat de putin, atunci himenul s-a spart nu rupt, acelasi raspuns il dau si eu.
De ce radeti in loc sa ajutati? nu vreau in asa relatii dar uite ca s-a intimplat chestia asta...pai sunt sau nu? nu am singerat deloc... ce e?
A-mi cer scuze daca t-ea deranjat raspunsul meu, dar uneori sunt niste antrebari pe care nu prea sti ce raspuns s-a dai...
Ce trebuea s-a spun: stai linistita k esti anca virgina.
Nici eu, nici altcineva nu stie daca tu esti virgina sau nu, pentru ca nu sti tu daca mai esti noi de unde ai vrea s-a stim:
Si ginecolog daca as fi nu as avea deunde sti pana nu fac un control...
Daca tot vrei s-a afli adevarul, du-te la ginecolog si atunci sti exact daca esti sau nu.
Succes...
Spuneti toti "daca a sangerat sigur nu mai e", dar voi nu ati auzit ca te poti dezvirgina si fara sa sangerezi?