| ovi2223 a întrebat:

Hei. am o intrebare. Daca un cpulu se "joaca" si, prin diferite jocuri care mimeaza sexul insa atentie, fara pentrerare pe vagin ( pe langa in zona aia ) ajunge lichid care contine spermatozoizi evident, dar nu sperma. Lichid! Si intrebarea este poate ramane >insarcinata? Stiu ca daca faci sex si nu te termini in vagin exista o posibilitate sa ramana insarcinata ea pentru ca in vagin ramane lichid ce se seecreta in timpul sexului. Dar daca este pe vagin sau in zona >aia? Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Ca sa ramana insarcinata trebuie penetrata in vagin ejaculand sperma.Atata timp cat tu nu ai penetrat-o nu se intampla absolut nimic daca ai eliminat acel lichid pe langa vagin, daca il eliminai in ea atunci era o problema.Stai linistit nu ramane insarcinata.Bafta!

10 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Ba nu e adevarat. Au fost si am auzit multe cazuri in care fata desi era virgina, era insarcinata. De ce? Ei bine din cauza acestor ''jocuri''. Odata ce samanta barbateasca intra din greseala printre ''buze'' in vagin, exista posibilitate sa ramana.

| ovi2223 explică (pentru KaRa23S):

Da, sunt de acord. dar nu a intrat nimic. era pe langa vagin si nu stiu cum e cu lichidu asta. nu am stat decat cateva secunde asa apoi imediat cand am simtit ca imi vine m-am tras. poate picatura preejaculatoare a venit cand m-am tras a mai durat un pic pana am ejaculat... dupa ce m-am tras.

| ovi2223 explică (pentru KaRa23S):

Sperma sigur nu a ajuns pe vagin sau in zona aia asta sunt sigur!

| Vix999 a răspuns (pentru KaRa23S):

Subscriu. Si pettingul este periculos daca nu e facut cu cap.

| ovi2223 explică (pentru Vix999):

Spuneti-mi va rog frumos daca in ceea ce am descris credeti ca nu e facut cu cap? nu a fost sperma acolo

| Vix999 a răspuns (pentru ovi2223):

Daca tu esti 100% convins/a ca nu a intrat nimic in vagin, atunci ai sanse de 0% de sarcina.
Sunt indirect proportionale cele doua.

| ovi2223 explică (pentru Vix999):

Sperma nu a intrat 100%. ma gandesc la lichidu ala! ma rog nu am ejaculat exact cand m-am tras.a mai durat cateva secunde! ce zici?

| Vix999 a răspuns (pentru ovi2223):

Nu cred ca e cazul sa te panichezi. De data asta nu cred sa aveti probleme.

| NuMaContrazice a răspuns:

Spermatozoizii mor in contact cu aerul si apa, documentati-va mah putin ca va ia o ora-doua si aflati tot ce vreti de pe net.

| ovi2223 explică:

Mai exista un detaliu. era in ultima zi de ciclu!