Păi odată ce o bagă în seamă îi dă mesaje și o sună, sunt sigur că o place!
Să bată și ea apropo că week-end-ul acesta e singură și n-are cu cine să iasă pe afară și să vadă dacă zice el ceva bine dacă nu să îi zică ea subtil nu vrei să ieși pe afară în week-end
Din moment ce el face tot ce ai enumerat tu acolo nu cred ca e cazu sa isi faca griji. Totusi, sa vorbeasca direct cu el ar fi cel mai simplu.
In primul rand cred ca vb despre tine, in al doilea rand e clar ca e indragistit de ea doar ca ii e frica sa faca pasu final sau asteapta momentu potrivit!
Nu,nu vorbesc despre mine, nu m-as sfii sa spun! Bine, eu ii cunosc pe amandoi, ea e prietena mea el prieten cu varul meu si am incercat eu sa le fac cunostinta si asa el a inceput sa o bage in seama, dar nu stiu ce sfaturi sa-i dau eipentru a reusi sa-l cucereasca. Poti sa ma ajuti? Funda!
Da...pai spune-i sa fie atragatoare si gingasa cu el dar sa nu-l inebuneasca!
Grija foarte mare cu baietii cunoscuti pe internet, nu sunt intotdeauna ceea ce par. Mai bine isi face griji cum sa nu pice ea apoi sa fie ranita decat el sa se indragosteasca.
Bafta!
Sa discute face2face ar fi primul pas. sa fie vesela, in cazul in care el este mai timid sa il incurajeze putin, restul va veni de la sine.
Daca e frumoasa si are un corp la fel de frumos.Nu prea are mult de munca.Doar sa se intalneasca fata in fata
Mutubal întreabă: