Bună.
Pe vremuri, când bărbații erau "boi" încercau fetele cu degetul să vadă dacă mai sunt virgine, se poate deflora.
Pa, pa.
Parerea mea este ca virginitatea si puritatea se pierde doar cand ai contact sexual cu o alta persoana.Sa te dezvirginezi singura cu degetu nu e ca si cand ai face-o cu un baiat
Din cate stiu, dezvirginarea se produce in urma unui act sexual. Ori, daca tu iti bagi degetul in vagin asta nu inseamna ca te-ai dezvirginat.
Depinde de la caz la caz, dar daca incepi sa umbli inauntru pana la urma rupi si membrana aia. Gandeste-te mai bine si vei realiza ca nu ai de ce sa bagi degetul inauntru.
Da te poti dezvirgina cu degetul, dar numai daca il introduci adnac. Depinde mult de himenul tau, fiecare fata are un himen diferit, oricum eu te sfatuiesc sa ai grija si sa nu abuzezi sa il introduci prea adanc si sa iti rupi himenul fara sa vrei. Cu toate ca nu este acelasi lucru ca atunci cand te desvirgineaza un bait, dar intr-un examen ginecologic poti iesi ca nu mai esti virgina de odata ce ai himenul rupt. Disfruta dar cun un pic de grija.
Depinde,himenul difera de la fata la fata. Odata ce himenul se rupe nu mai esti virgina, iar acesta se rupe ori mai greu ori mai usor, in multe cazuri curge sange in altele nu. Odata ce te dezvirginezi nu e obligatoriu sa curga sange, iar cu degetul sunt slabe sanse sa te dezvirginezi.dar depinde daca exagerezi, te poti dezvirgina.
Dar daca zici ca nu prea ai simtit durere si nici sange n-a curs, nu te-ai dezvirginat stai lin. pups
Normal ca mai esti virgina...stai calma ..ca nu se intampla nimic..himenul fetelor difera..si oricum cu degetul nu exista sanse sa te dezvirginezi.pup
Uite ce e, himenul tuturor fetelor este diferit, poate fi mai elastic si mai putin elastic, te consideri virgina cand e intact. Daca nu te doare si nu curge sange inseamna ca e elastic si inca esti virgina. Unele femei le dezvirgineaza medicii cand trebuie sa nasca:]]asta e ceea ce tine de partea fizica, insa psihic cred ca dupa primul act sexual nu mai esti virgina indiferent daca ai himenul rupt sau nu.
Ti se poate rupe himenul. Depinde de la fata la fata. Dar asta nu are importanta prea mare. Virgina nu mai esti dupa primul contact sexual.
Stai la coada.
baiete terminate. va veni momentul daca daca vrei sa te dezvirginezi rupete pe laba dai tare pana nu mai poate si se rupe!
Salut!
Bună și ție.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: