Mda. Ce poveste.
nu stiu. eu zic sa le spui adevarul. odata si odata tot o sa te prinda.
Cum?!
Te duci si tu. cand nu sunt ocupati. si le spui direct.
O sa te simti mai bine dupa o sa vezi
Sincer? Nu cred că este vreo modalitate mai bună decât purul adevăr.
Mergeţi împreună la părinţii voştrii şi le spuneţi ce aveţi de spus. Poate o să vă simţiţi ruşinaţi sau naşpa, dar oricum trebuie să le spuneţi, deci mai bine acum decât mai târziu.
"Mamă, tată, vrem să vă zicem ceva.
Simţim o atracţie reciprocă şi am întreţinut relaţii sexuale."
Şi de aici îi laşi pe părinţii tăi să continuie. Succes!
Tu nu ai același sânge sau aleiași strămoși ca să fiți frați. Sunteți frați vitregi, iar din punctul meu de vedere asta nu înseamnă frăție. E mai grav când niște frați, născuți din aceeași mamă întrețin relații sexuale, mai apoi urmând și un copil dintr- iubire nevinovată deoarece se " suprapun " 2 gene la fel.
Tu puteai fi cu el și înainte ca mama ta să se cunoască cu acel om, iar tu când aflai de fapta părinților puteai să continui. E același lucru, nu sunteți frați, doar părinții voștri vă leagă, dar nu și drumul vieții.
Eu aș zice să-i spui asta mamei tale, chiar dacă îți e greu, spune-i, altfel o să vă prindă unul peste altul și nu o să mai stea la discuții, pe el o să-l mute în Antarctica, iar pe tine în deșert. Spune-i că nu-i vina ta, cum s-a îndrăgostit de tatăl său, așa te-ai îndrăgostit și tu de el și că puteați fi împreună chiar dinainte să se cunoască ei.
Îți urez baftă, chiar e drăguță situația din punctul meud e vedere. Te simți doar tu ciudat, pentru că a-ți fi " frați vitregi ".
Dacă maică-ta nu e legal căsătorită cu actualul partener, nu ar fi nicio problemă. Altfel, cred că legal nu ați putea fi împreună fiind frați (deși vitregi).
Dar povestea e mișto. Poți s-o scrii și pe „fantezii".
Și ca să răspund și la întrebare (presupunând că e „pe bune") - de ce trebuie să le spuneți?!?