anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei...am o mica mare problema. spun pe scurt ca sa nu va plictisescbig grin deci.acum ceva timp i-am trimis cerere de pr unui tip pe fb si el a acceptat-o.si m-am jucat un joc, am raspuns ceva de el.in fine. el s-a bagat pe chat sa vb cu mine.toate bune si frumoase.am discutat o groaza, chiar pot spune ca intr-o luna l-am cunoscut cat nu l-am cunoscut pe fostul meu prieten in 3 ani. el e din oras, dar acum sta in alt oras.si zicea ca la vara sa vina sa ne intalnim.pe mess vorbim toata ziua, ne lasam comentarii pe fb, ne alintam.de parca am fi impreuna.chiar pot spune ca ne potrivim de minune.problema mea e ca acum l-am intrebat asa din curiozitate el unde a facut liceul.si am aflat ca la un liceu foarte prost din oras.ba chiar nu a terminat clasa12astraight face am crezut ca mor cand am aflat...si acum nu stiu ce sa fac. daca vine aici si il recunoaste lumea si isi aduc aminte ca nici macar nu are 12 clase? si eu sunt la cel mai bun liceu din oras, am ganduri mari pentru viitor. ce ma sfatuiti? eu ziceam sa scap de el, sa nu ii mai raspund. oricat as tine la el, chestia cu educatia nu o pot accepta, chiar daac zice ca ar vrea sa se inscrie la seral, sa termine liceul.mentionez ca are 20 de ani.crying

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Vezi tu,daca scriati corect pe fb(?),iti dadeai de mult seama daca e analfabet sau nu.Dar asa,cu mazgalelile voastre, nu va mai puteti da seama de nimic. Sunteti impresionati de alinturi, de statusuri si mult prea putin de cultura.Problema nu e daca il recunoaste cineva, sau ca nu a terminat clasa a 12-a(poate a avut motive intemeiate), problema e.ce fel de Om este.Totul e superficial la tanara generatie.

| zizzu8 a răspuns:

Asteapta pana vine si cunoaste'l
si dupa o sa stii ce ai de facut:*