| Sapphire a întrebat:

Hei, am o nelamurire. Acum cateva zile am aflat ca tipul pe care il plac simte ce simt si eu, insa de atunci nu mi-a mai dat nici un semn de viata. Si inainte era la fel, putea sa treaca si o luna ca el nu intra pe mess, nu suna si nu trimitea nici sms. Sunt in ceata pentru ca la inceputul saptamanii asteia cand ne-am vazut in Bucuresti (el Buc eu Cta), nu parea ca il plictisesc, vorbeam deschis, parea interesat, ba chiar m-a asteptat cu un trandafir, cauta pretexte sa ma tina de mana, iar la sfarsitul intalnirii mi-a furat 2 saruturi. Nu stiu daca are vreo relevanta dar el este medic rezident si este mai mare cu aproape 10 ani decat mine, deci are 28 de ani.
Nu stiu ce sa cred si ce sa fac ca sa nu mai fie asa rece si parca indiferent de ce se intampla. Daca nu il intrebam eu ce-a insemnat sarutul de la intalnire nu cred ca avea de gand sa imi spuna prea curand, ca ii plac.
Si cu ocazia faptului ca se apropie ziua indragostitilor/dragobetele, credeti ca ar trebui sa ii trimit un mesaj ceva? Sau sa astept sa imi trimita el? In cazul in care nu face lucrul asta ce ar trebui sa cred? Ca nu ii pasa de fapt? Help, sunt intr-o ceata asa densa. Dau si fundita celui care ma ajuta.
EDIT: Prietena stiu ca nu are. Cel putin asa mi-a zis acum o luna - o luna si.

5 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

Ar fi bine sa uiti de el, este mai mare decat tine si nu ii pasa, el probabil cauta altceva si nu vrea o pustoaica.Ar trebui sa cauti baieti mai de varsta ta si mai aproape de tine, uital pe el si nu ii trimite niciun mesaj.

| MadalinaDidi a răspuns:

Deci,gandeste-te ca este cu 10 ani mai mae decat el. sfatul meu este sa nu iti pui bazele in asa zisa relatie cu el.dar poate fi si fals ce am spus eu, ce as face eu :as astepta sa vad daca imi da mesaj de dragobete, ziua indragostitilor iar daca nu inseamna ca a uitat acele clipe si nu vrea sa le mai traiasca impreuna cu tine.Adevarul este ca multi baieti isi bat joc de fete.

| Aura_9911 a răspuns:

Poate ca ar trebui sa faci tu primul pas. Incearca, nu ai nimic de pierdut, vorbeste cu el pe mess, incercati sa va sunati mai des si sa iesiti mai des. in fond nu ai nimic de pierdut. Mai ales daca sentimentele reciproce. Vad o singura problema, distanta. Daca tu crezi ca distanta nu e obariera pentru voi, incearca, am mai zis. suna-l, da-i sms. etc. Daca e baiat bun si merita o fata ca tine, atunci merita si eforturile tale. Repet, incearca! Bafta. Te pup:*

| Sapphire explică:

@loveyou: Daca nu vrea o pustoaica atunci de ce din prima zi de cand ne-am vazut, se uita mereu in ochii mei si imi zambea? De ce s-a oferit sa ma ajute cu niste medici pentru care a lucrat? Sa zicem ca vrea sa profite de mine. De ce tocmai eu care sunt la 225 km distanta de el si este constient ca ne putem vedea din an in paste si stie foarte bine ca in momentul de fata sunt cu sanatatea chiar rau si nu stiu cum sa o scot la capat de un an si ceva? Nu mai inteleg nimic. Ar avea atatea fete de care sa profite din orasul lui dar el s-a uitat tocmai la mine... Asa crud sa fie cand chiar si mama l-a indragit de cand l-a vazut si i s-a parut un tip ok.

| Miley a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa ii dai tu ceva casa te mai bage in seama dar dupa atata timp nu cred ca mai tine la tine.Tu alegi vezi daca iti raspunde si intreaba-l.