Pai daca nu este hotarata mai bine sta si se mai gandeste, caci daca chiar isi doreste sa fie cu el, atunci trebuie sa aiba grija, daca este cum spui tu tipul ar trebui sa se gandeasca de 2x inainte sa faca un pasIncearca sa-i explici cum sta treaba cu acel tip, dar mai ales spune-i sa se gandeasca foarte bine la decizia pe care o va lua, caci uneori o decizie luata gresit, are consecinte grave! Fii alaturi de ea!
Buna, daca vrea sa nu il mai placa atunci sa isi caute un alt baiat, sa isi faca un prieten si asa il va uita pe acesta; uite, prietenul meu era exact ca acest baiat de care spui tu, insa s-a schimbat in bine, am fost alaturi de el si l-am ajutat sa se schimbe, acum nu mai e deloc ca inainte.
Daca chiar il place si daca cumva si lui ii place de ea, atunci ar putea sa incerce o relatie si el se poate schimba din iubire pentru. ea, cu greu, dar se poate...
Totusi daca ea doreste sa il uite, intr-un fel poate e mai bine asa, atunci sa nu se mai gandeasca la e, sa vb.cu alt baiat, sa faca diferite activitati sa nu ii stea gandul la el, sa il evite sa il uite mai usor, mai bine acum decat mai tarziu.
E draci
banalitati
daca are ambitie le poate face pe tt
NU cred ca vrea sa ajunga si ea o drogata nu?
baieti sunt
pentru inceput sa nu se mai vada cu el si sa si gas pe altu
Nu poti sa o faci sa nu il mai placa. O sa se lecuiasca ea mai tarziu de astfel de tipi.
Daca ai tu vreun prieten cu care te cunosti bine, vreun baiat, fai cunostinta cu altcineva, adica, fai cunostinta cu altcineva.
George0197 întreabă: