Asta e durere ce ti-a provocat tie, nu gelozie! Daca te iubea si vroia sa te recupereze inapoi, nu-ti facea una ca asta! E ca si cum ti-ar fi dat de inteles ca te vrea iar la el, apoi o saruta pe alta si-ti spune pa! E ca si cum te-ar insela. Vorbeste cu el ce are de gand sa faca, spune-i ca tie ti-a dat de inteles ca te mai place, sa-ti zica adevarul!
Cred ca i-si bate joc de tine. Te crede naiva si poate ca asa esti. Nu crede tot ce vezi si auzi.
Depinde de cat de avansata a fost relatia voastra.Eu zic ca sigur nu a vrut sa te faca geloasa, mai mult ca sigur vrea ceva de la amandoua.Si te. a luat in brate doar pentru ca afara era frig, si e normal sa depanati amintiri amandoi.Nu cred ca mai vrea nimic de la tine.Lasa ca ''balta mai are peste''
Eu mi.as face griji, e chiar grava situatia. Intr-adevar intrebarea ta este foarte justificata si da un alt rost internetului si nu pot sa imi imaginez ce capacitate incredibila detii pentru a gandi o intrebare destinata altora in loc de un raspuns la o problema banala.