Trateaza-l cu indiferenta, asta la sigur il va afecta, sa vezi cit o sa reziste? Mult? Nu prea cred.Baietii sint obisnuiti sa aiba fetele la picioarele lor, din cauza asta sint atit de suparaciosi, se prefac a fi indiferenti, e timpul tau sa fii indiferenta, sau macar sa te prefaci.La inceput va fi greu dar crede-ma va da roade, pentru ca si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare.
Tu ai fost prost inteleasa de catre el si te-ai aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.
nu cred ca te place, sau poate da, dar ii e teama de reactia ta. nu trebuie sa te superi pe el pentru ca nu a vorbit cu tine pe autocar. el a inteles total gresit situatia si tu nu i-ai explicat ce s-a intamplat de fapt. ar trebui sa vorbesti cu el, e cea mai simpla solutie. vorbeste si intreaba-l daca e suparat pe tine, de ce si daca vrea sa mai fiti prieteni. doar dupa ce discuti cu el poti sa intelegi de ce se comporta asa si pana atunci o sa stai si o sa incerci sa intelegi de ce comporta asa.
vorbeste cu el. explica-i ca nu stii de ce nu ma vorbeste cu tine si de ce nu te baga in seama.
cu toate ca pare greu la inceput sa stii ca e foarte simplu sa porti o discutie cu cineva cu care ai fost foarte buna prietena. poate dupa ce ii explici ce s-a intamplat de fapt in excursie o sa inceapa so vorbeasca din nou cu tine.
Bafta si orice s-ar intampla tine capul sus! poti sa mai gasesti prieteni, poate mult mai buni decat baiatul asta