Eu cred ca e putin imatura si alunecoasa, altfel normal pentru varsta adolescentei [partea cu alunecatul nu este de bun augur la nicio varsta]. Renunta laea. Ma feresc sa pun stampile pentru ca nu o cunosc.
Daca ea tine la tine catusi de putin atunci o sa lase interactiunea cu ceilalti doar la nivel de joaca nevinovata. daca totusi se da in chestii serioase cu altii, atrage-i atentia ca te cam deranjeaza atitudinea ei si daca ii e mai simplu sa va despartiti ca sa se poata combina linistita cu ceilalti sa iti spuna.
Nu inteleg de ce majoritatea femeilor au impresia ca sunt dorite de toti si invidiate de toate. Pur si simplu sunt frumoasa si buna dar crede-ma partea masculina ma trateaza cu respect nu le cunosc discutiile lor ''la o bere cu baietii'' dar nu mi-am auzit sa mi-se spuna curva sau sa se dea cineva la mine pentru ca i-as rupe picioarele, trebuie sa fi tu ca femeie inculta sa fi pe post de bliblioteca ''pentru toti''. Aiurea! Prietena ta nu se respecta sunteti 2 frumosi si amandoi la fel de narcisisti si imbecili, sper sa imi fie publicat raspunsul.
Nu-mi spune ca nu-ti place, daca nu...esti barbat si gelos si ipocrit. Tu nu ai companie feminina sa vina la domnia ta sa-ti spuna ''ce faci''?! Nu cred hai sa fim seriosi, si daca nu ai ce cauti cu ea inseamna ca gagica e prea buna pentru tine, ehh asta e stii cum ajungi daca ii ridici prea mult fusta. Spune-i ca-i fraiera intr-un mod delicat stii ca se supara rapid si nu intelege.
Salut! Prietena ta ori este cuminte ori ba? Daca se crede buricul pamantului si se imbraca extravagant pentru a atrage atentia barbatilor normal ca se dau la ea. Greu de schimbat asta la o fata...
beausingurlamasamea întreabă: