Cand o sa intelegeti ca o fata nu poate avea ca prieten cel mai bun un baiat. Totul e de fatada. El te-a placut din prima clipa si a incercat sa iti deschida si tie ochii si a sperat ca poate daca va petrece mai mult timp cu tine te vei indragosti si tu de el. Sunt impresionat ca a avut curajul sa faca pasul cel mare si te-a sarutat si totodata sunt curios cum ai reactionat tu. Dupa afirmatia ta finala imi dau seama ca tu nu il vezi decat ca pe un prieten foarte bun si ii tai din start toate sansele de a fi cu tine. Baiatul s-a impacat cu situatia si acum trece printr-o faza de negare, care e ceva comun la baietii indragostiti. Ranile astea se vindeca in timp si cel mai bine pentru inceput ar fi sa ii lasi un pic de spatiu, 1-2 saptamani, sa i se faca lui dor de tine. Poate va veti salva prietenia printr-o discutie la un suc si sa incerci sa ii explici ce simti tu cu adevarat pentru el. Dar dupa cum vad eu lucrurile, el avea asteptari ceva mai mari din partea ta...
Chestia e ca nu il vad doar ca un prieten. Dar acum cand vad cum se comporta dupa ce ne-am sarutat, prefer sa ne intoarcem la ceea ce am fost. Plus ca inca nu a trecut peste ultima sa prietena.
Eu cand raspund cuiva la intrebare analizez textul si intuiesc cat de bine pot eu Si ca sa revenim asupra intrebarii, nu stiu cat e posibil sa va intoarceti la vechea voastra prietenie. Presupunand ca nu era cu ultima lui prietena cand te-a sarutat, tu de ce nu i-ai zis ca impartasesti si alte sentimente fata de el in afara de cele de prietenie? In orice caz, imi sustin ideea anterioara, aceea de a-i da baiatului un pic de timp ca sa-i treaca aceasta suparare subita. Dupa acea perioada, propun o abordare finuta (daca se poate fata in fata) si sa incerci sa afli care e adevaratul motiv pentru care ti-a zis verde in fata ca nu mai vrea in banca cu tine. Incearca pe cat posibil sa nu insisti prea mult, altfel s-ar putea sa rupa orice legatura cu tine pentru inca o perioada buna de timp. Sper ca ti-am fost de folos
Daca el nu vrea asta insemna ca nu te iubeste.
iti doresti sa fii cu unu care nu te iubete? stiu ca e greu ca stim si eu ce insemna ce e iubirea dar gandeste-te el de acum se gandeste sa nu mai stai cu el in banca, apa mai incolo crezi ca nu iti va da papuci?
Uite cum o prostie strica totul.si eu am fost in aceeasi situatie odata. adica el chiar tinea la mine, dar intr-un final au trecut toate discuta cu el si vezi care este problema si spune-i ca atata lucru nu ar trebui sa strice o prietenie adevarata bafta
Primul lucru ce trebuie sa.l faci e sa il intrebi de ce s-a schimbat...ce s.a intamplat de a ajuns la concluzia asta?
KatiMe27 întreabă: