Buna
Cam urat ce ai facut.
Dar,cere-ti scuze,si spune-i ca totul a fost o minciuna.
Dar,relatiile la distanta nu prea tin.
Spune-i ca nu ai vrut, si haide sa ne impacam, si incearca sa il vrajesti.:*
Bafta!
Paa! :*
Ai facut o greseala foarte mare mintindu-l cu astfel de chestii. Sper doar ca e un baiat bun si te iubeste ca sa aiba incredere in tine cand ii vei spune adevarul si sa va impacati
Odata ce ti.ai mintit "fostul" ca ti.ai gasit un alt iubit si ca ai si intretinut relatii sexuale cu el, de ce ai mai vrea sa te mai impaci cu el? Care e toata ideea?
Eu nu l-am mintit, chiar mi-am gasit alt iubit dar nu am intretinut relatii sexuale cu el...ideea este ca mi-am dat seama k il iubesc cu adevarat si regret ca niam despartit
Nu stiu ce sa faci. incearca sa vorbesti cu el. Sa dai de el cumva. La telefon. Pe mess. Ceva. Si sa ii explici. Ca tu chiar daca ai facut asta exista si o parte buna : ca ti.ai dat seama ca pe el il iubesti.
Mai fetita mai, asemenea fapte nu se spun nici in gluma, iti dai seama ce cutit ai bagat in sufletul lui? Asta nu este un fleac.Foarte greu va fi sa mai creada in tine,mai ales imediat. Exista baieti sau barbati,ca si mine, pentru care nu conteaza banii ci sufletul curat. Poate as reusi sa dau un sfat bun, daca as cunoaste problema.Mult noroc.