| Noone4u a întrebat:

Hei, am o problema, e o poveste cam complicata, acum 3 ani am facut cunostinta cu un baiat, mai mare decat mine cu 3 ani, am fost cu el, dupa ce ne-am despartit nu am mai vorbit cam 9 luni, dupa aia iar am fost impreuna si iar ne-am despartit, si tot asa pana anul acesta, problema e ca anul acesta a fost ceva diferit, nu stiu daca am fost impreuna sau nu, el avea prietena iar eu nu stiam, apoi am aflat cand a pus intr-o relatie pe facebook cu ea, erau deja impreuna de 5 luni, am zis ca imi cade cerul in cap, am fost foarte suparata, iar cand am vorbit cu el mi-a zis ca nu e nimic intre ei, ca, daca are aia pe facebook nu ineamna neaparat ca e cu ea, apropo prietena lui era plecata in alta tara [dar eu stiam ca e cu ea], mi-a zis asta pentru ca tot insista sa il sarut, dupa ce s-a rugat de mine 2 luni sa il sarut si il tot refuzam am zis sa o fac, si de atunci mereu ne sarutam, uneori se mai supara si nu ne mai sarutam dar mereu ne impacam. Problema e ca la inceput totul era roz si frumos dar in ultimul timp ma evita, adica il intreb ce face si spune doar bine sau acum cateva zile l-am intrebat daca iese afara si m-a mintit spunand ca pleaca, am incercat pe cat cu putinta sa ii arat cat il iubesc si cat tin la el, iar el e nepasator in fata sentimentelor mele, sau cel putin asa pare, el mi-a zis doar o data vara aceasta ca ma iubeste, si de mai multe ori ca ma vrea, cand mergeam la el ma privea in acel fel...[daca stiti despre ce vorbesc], si nu scotea niciun cuvat, l-am si intrebat cu cate fete a mai facut asa, a zis ca, cu niciuna, iar dintr-o data s-a schimbat, azi a venit iubita lui din Italia, au iesit la un suc, are si poza cu ea la avatar si pe facebook are intr-o relatie. Ma intreb de ce? Cu mine nu punea poze sau intr-o relatie, ma intreb daca am fost roata de rezerva cat timp iubita sa a fost plecata, acum suntem si in acelasi liceu si o sa il vad aproape in fiecare zi. Nu stiu ce sa fac, il iubesc atat de mult si tin foarte mult la el, nu vreau sa il pierd. Ce sa fac? Astept niste sfaturi nu numai in legatura cu intrebarea, ci cu intreaga poveste.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Aceasta nu e iubire, e prostie.

| RammsteinHH a răspuns:

Nu il meriti pe baiatu' ala
Sfatul meu e sa il lasi in pace, sa fii indiferenta cu el,
Baieti sunt o gramada nu e sfarsitul lumii ca ala si-a gasit pe alta
nu ai gasit inca persoana potrivita

| Rucs5 a răspuns:

Din cate se pare, ai fost "roata de rezerva". Ceea ce iti propun este sa incerci sa uiti aceasta persoana care nu te-a tratat asa cum meritai. Incearca sa gasesti pe cineva mai bun, pe care sa il iubesti cu adevarat. Cel mai bine este ca pentru urmatoarele luni sa fii singura, astfel iti poti explora optiunile, sa vezi ce au alti baieti de oferit. Nu cauta numai baieti foarte "buni", ci cauta bunatatea din interior. Aspectul nu conteaza intotdeauna. Sunt multi baieti care poate te plac dar tu nu ii placi pentru ca aspectul lor fizic nu este perfect.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Buna draguta ^_^
E cam incalcita povestioara ta..hahaha lasa-l happy treci mai departe aceasta relatie nu mai are rost laughing)rolling on the floor) Gasesteti pe altul ^_^
Bafta :*

| IndiferentXD a răspuns:

Iubeste' l in continuare!
Fi gasca lui!