La fel ca tine am procedat si eu tot escapelle am luat si am auzit ca este f buna, nu am avut nici o reactzie, ceea ce este foarte bine si in cazul tau. Ai stari de voma? vreun simptom de sarcina? eu zic sa nu te panichezi:* pentru ca s-ar putea ca menstruatia sa isi schimbe data. Daca vrei sa fi mai sigura si sa stii ce ai de facut (daca pastrezi sau nu copilul ca sa nu fie prea tarziu) ia-ti un test de sarcina SureChek, este cel mai sigur! mai ales daca este facut la prima urina dimineata, dar nu uita sa-l faci pe saptamana viitoare cam asa, pentru un rezultat mai sigur trebuie sa treaca minim 14 zile de la contactul sexual.Bafta sper ca te-am ajutat
Nu am simptome de sarcina, oricum au trecut doar 9 zile. si nici nu ma gandesc sa pastrez copilul. sunt mica de varsta si nu am nevoie de asta. Sper sa nu fie nevoie sa se ajunga pana acolo. de panicat..am specificat ca am stat chiar linistita, mai ales ca mama prietenului meu este medic si m-a asigurat ca o sa fie totul ok. dar ma cam streseaza chestia asta. pentru ca niciodata nu am avut dereglari menstruale, dar am auzit ca poate sa apara, de la pastila. oricum mersi frumos pentru raspuns. :*
Pai sa stii ca si eu am luat pastila pe 29 iulie si trebuia sa-mi vina menstruatia pe 12 august si nu mi-a venit. mi-a venit pe 21(aug):* asa ca fi sigura ca e o dereglare:*. Foarte asemanatoare situatia noastra:* aceleasi reactii ale organismului