| deuuu_3993 a întrebat:

Hei am o problema mare... din cauza unui tip care imi da batai de cap. adica. : il plac foarte mult si l-am intrebat daca el ma place. si mi-a zis ca imi v-a raspunde mai tarziu. ce credeti? ma place? chiar nu mai pot sta fara un raspuns...

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți răspunde mai târziu? De ce? Era ocupat sau ce?
Este și ăsta un mod de refuz!
Mergi mai departe.
Pa, pa.

| Floreenofficial a răspuns:

Cred ca te place. Daca nu te placea de ce ar fi evitat sa iti raspunda? Cred ca inca nu e pregatit de o relatie si de asta are nevoie de timp...
Bafta! :*

| denysa a răspuns:

Depinde cum se comporta cu tine si ce impresie iti da... cum iti vorbeste si cum te priveste. si mai ales cum se comporta cu tine in preajma prietenilor sai

| JoKeR4Car a răspuns:

Eu cred ca DA te place... Dar l-ai luat prin surprindere...
BAFTA!

| DdDiX a răspuns:

Eu cred ca nu; adica asta e parerea mea; daca te tine in suspans...sau poate iti face asa doar pentru ca ii este rusine... n ai de unde sa stii; daca nu cumva l-ai intrebat de prea multe ori si el el s-a saturat sal tot intrebi, poate de aceea iti face asa, nu stiu poate in curand o sa-ti dea un raspuns concret pup :*

| georgiianaGeo a răspuns:

Pai poate vrea sa visezi la el si la raspunsul pe care til va da si vad ca reuseste. du-te la el si zii odata sa-ti raspunda. daca ai avut curajul sal intrebi vei avea si acum

| noktambul a răspuns:

L-ai intrebat asa, direct, hodoronc - tronc, si vroiai sa-ti raspunda? De aceea a si evitat raspunsul. S-ar putea sa te placa daca a zis ca iti va raspunde mai tarziu. Poate nici nu iti va raspunde direct. Iti va da un semnal prin comportament, va face poate un gest, ceva care sa te impresioneze, sa-ti de-a de inteles despre sentimentele lui. Tu din atitudinea lui generala fata de tine ce ai inteles? Se comporta altfel cu tine decat cu celelalte fete? Si asta poate fi un semnal.

| elenush_6230 a răspuns:

buna!; x Poi eu cred ca te place si poate ca se mai gandeste sa nu faca vreun pas gresit sau nu te place si nu stie cum sa iti spuna big hug asta e realitatea

Succeshappy

| BlancaFantasma a răspuns:

Ce nesimtit, nu il mai baga in seama...cum sa zica "iti spun mai tarziu"? sau mai stii ce`o fi in mintea lui?happy