Ce vrea? ce vor toti, nu esti singura iubita mea cu care baietii procedeaza asa, daca ar fi dupa ei ar avea toate fetele, asa sunt ei, nimic nu ar scapa, dar din fericire cea care alege pentru a perpetua specia e femeia, asa ca tu scumpo trebuie sa alegi ce faci in continuare, pentru ca el te va tine in suspans mereu, un sfat, nu lasa vrabia din mana pentru cea dupa gard, el nu e cu nimic mai bun fata de prietenul tau actual dimpotriva daca te cuplezi cu el s-ar putea sa.ti para rau dupa prietenul tau actual, asa ca mai bine retrage.te si nu ai mai raspunde la apeluri, acorda mai multa atentie prietenului tau actual pentru ca sa nu ramai cu un gust amar cuplandu.te cu altul doar pentru ca exista acea aura de atractie dintre tine si alt baiat, sper ca ti.am fost de ajutor, pupici
Nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard.
Incearca mai intai sa faci relatia in care esti sa functioneze, daca nu merge si nu simti nimic, atunci pune-i punct si, dupa "perioada de doliu", incearca altceva.
Probabil are sentimente pentru tine.
Iti dai seama ca, indiferent cate raspunsuri vei primi de la 'noi', nu vei sta linistita si te va macina intr-una gandul ''oare ce vrea de la mine?''
De aceea, cel mai bine e sa va intalniti intr-un loc linistiti si sa vorbiti intre patru ochi
Intreaba-l de ce face toate lucrurile astea, de ce se comporta asa cu tine, ce urmareste..doar el te poate lamuri.
Noi doar putem banui si atata tot!
O seara frumoasa
Crezi ca un baiat care inseala o alta fata cu tine e demn de incredere? ce te face sa crezi ca cu tine nu ar proceda la fel, fiind cu tine sa se intalneasca cu alta, si faza ca se cearta cu prietena lui e expirata ca sa te atraga pe tine in mrejele lui, ceea ce face el acum zice totul despre el si ce fel de baiat e, meriti un baiat in conditii, nu un tradator, care tradeaza inca de pe acum, si anume pe prietena lui. pupici
Bai... nu mai generaliza, nu toti baietii sunt la fel, mai sunt si baieti sensibili si seriosi, asa ca mine!
Deci stai sa inteleg. A luat permis de conducere pe tren? Mecanic? Auzi...imi pui o pila. Eu am un fetish sa fac sex in tren. Vagoanele CFR chiar au conditii va spun! Doar ca preturile astea sunt cam mari. Dar daca am si eu relatii...
Stai mai mult la curul lui(bine zic la figurat ca trebuie sa stai pe partea ailalta) cand te contacteaza. Sigur iese bine. Si o sa iasa si pentru mine ce naiba.
Ca tot vorbeam de seriozitate.
Daca nu te crezi in masura sa zici ceva atunci, sfatul meu este sa iti tii parerile pentru tine
Si nu, nu a luat permis de conducere pentru tren ci pentru masina
Am mentionat trenul deoarece mergem impreuna saptamanal.
Alta nelamurire mai ai?
Aaa...firar! Lasa ca oricum plec la mare dupa 10 august. Si am vagon perfect pe trenul ala. Ba chiar mai mult. E si tren de noapte!
Vai, ce ma bucur! Pai atunci iti urez " cat mai multi parteneri " pe ora sau cum preferi tu.
Pai asta inseamna ca el este atras de tine din punctele lui de vedere pe care nici unu dintre noi nu le stim, si poate ca nu se potriveste cu actuala lui prietena dar este normal cred pentru voi fetele sa se uite baietii la tine chiar daca ai prieten. Iti zic eu chiar daca iti pui eticheta in cap "AM PRIETEN" tot incearca lumea sa te agate sau alte chestii de genu Mult succes
Anonima17191 întreabă: