| ayanna_9725 a întrebat:

Hei. Am o problema. si nu prea stiu ce sa fac.
Totul a inceput acum vreo 3 luni cand am inceput sa stau cu B. La inceput a fost frumos dar pe parcurs ne tot certam tot mai des. De craciun ne-am despartit. pentru ca erau foarte multe certuri rolling eyes si eu nu mai prea tineam la el.
Ma rog, a inceput din nou scoala. si am inceput sa ies cu un coleg. Si intr-o seara m-a pupat. Nu stiu de ce am acceptat pentru ca stiam ca el umbla cu mai multe odata[cand m`a pupat avea prietena, si ne-a si vazut.]. Evident ca au aflat toti. Si m`au facut in toate felurile si etc. Si dupa vreo 3 saptamani colegul meu a iesit cu fosta lui prietena. si am aflat. Si i-am zis ca sa ma lase in pace. Dar mi-a explicat ca au iesit doar. si nu au facut altceva.
In fine. Acum mi`e foarte dor de el. si nu stiu ce sa fac straight face plus ca va incepe scoala si o sa-l vad in fiecare zi.
Azi am vrut sa-i trimit mesaj ca mi`e dor de el. dar mi-a fost frica.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Angelofdemon a răspuns:

Buna
genu asta de baieti imi provoaca greaza
te sfatuiesc sa incerci sa-l uiti iti poate provoca
multe certuri in viitor daca vei continua relatia cu el.
da-i o sansa sa vezi daca se mai da la fete cat timp e cu tine, daca tot mai arata ca ii place de fosta lui prietena cred ca vrea sa te faca si geloasa. ai grija te sfatuiesc sa renunti la el.
te-am pupat pa - pa:*

2 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Incercati sa faceti si voi diferenta intre atractia fizica si dragostea propriu-zisa, care presupune intelegere!

| Anda_4662 a răspuns:

Buna...reciteste-ti intrebarea si vei afla rasp! Tu stii cel mai bine asta! Te pup si succes!