Sa descoperi mai intai dragostea reala si apoi sa vorbiti de sex. Cand esti cu iubitul si va pupati, va mangaiati, incepi sa te simti atat de bine incat numai la dureri nu o sa iti mai stea gandul. Frica asta e pentru ca vrei sa o faci doar plastic, fara sa traiesti pana acum sentimentul de iubire care te impinge sa spui "da, vreau sa ma culc cu baiatul asta pentru ca il iubesc". Totul e doar plastic, aici e problema
Nu toate fetele sangereaza sau au dureri. Eu nu am simtit nici o durere, si nici nu am sangerat. Depinde de la fata la fata, dar si de baiat, ca daca da ca un caine in calduri, clar ca te va durea. Trebuie sa fie grijuliu, sa fii excitata si relaxata
Te cam grabesti sa devii femeie, dar daca ai incredere in el, daca stii ca el va fi capabil sa-ti rezolve marea ta dorinta, atunci totul va fi frumos, fara mari dureri, ca un vis...
Daca ai sub 17-18 ani, te sfatuiesc sa mai astepti. Sexul nu e ce vezi prin filme. Pentru o femeie, vine la pachet si cu o multime de probleme: sarcini nedorite, BTS-uri (chiar daca partenerul e sanatos, tot esti expusa la infectii si anumite boli), stat cu grija in fiecare luna (daca iti intarzie menstruatia doua zile, deja intri in panica). In afara de asta, daca nu te cunosti f bine dpdv sexual, s-ar putea nici sa nu-ti prea placa. Femeile ajung mai greu la orgasm si au nevoie de un partener experimentat si potent pentru asta.
Bună.
Păi, în primul rând la 15 ani cât eu cred că ai deşi după scrisul tău nu se vede asta, nu poţi avea probleme la vârsta asta. Este ceva aberant să ai probleme la vârsta de 15 ani pentru că nu ai copii de crescut, nu duci grija zilei de mâine şi nici serviciu nu ai.
În al doilea rând, te rog foarte mult să nu mai faci România de râs prin acest scris infect ce deranjează ' urechea ' virtuală a oricui.
În al treilea rând, cum să iubeşti dacă tu nu ştii să scrii corect?
În fine, trecem peste.
Prezervativ, protecţie maximă. Ajunge unul, nu două cum am mai auzit la unii. O să doară doar prima dată când himenul se rupe şi vei sângera un pic. Este mai dureros la fete, nu are de ce să îţi fie frică atât timp cât sunteţi protejaţi şi ai încredere în el că nu va ejacula în tine. Totul vine de la sine când eşti cu el/ea în pat, chiar eşti în al nouălea cer şi nu îţi mai pasă de nimic. Dacă o faci cu frică, mai bine nu o mai faci deloc pentru că ştii şi tu vorba aceea : ' De ce îţi e frică, nu scapi. '
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, mă găseşti pe mess: RM.kinder.
Sunt pe telefon din aceasta cauza scriu gresit. Daca te uiti la intrebarile mai vechi scriu corect dar de pe telefon e altceva nu e cu intentie sa scriu gresit
Crede-ma. Daca-l iubesti, durerea se va combina cu placere si sentimente si vei uita de durere. Va fi ceva special.
Buna ruxy! sper ca nu te superi daca iti sp asa...Nu o lua in seama pe KindenRm. Poate nu o sa sangerezi iti sp din propria experienta(eu nu am sangerat prima data).Nu trebuie sa-ti fie frica nu are de ce e ceva normal.Da o sa doara e adv, dar dupa te vei obisnui cu durerea pentru ca se va combina cu placerea exact asa cum a sp si BlondaLuiC. Daca vrei sa mai vb lasam mesaj si iti voi raspunde.
anonim_4396 întreabă: