Bună.
Nu am pentru ce să te judec, nu sunt Dumnezeu.
Sfatul meu e să nu-i spui nimic. Deoarece, chiar de te v-a ierta, îți v-a scoate ochii peste ani! Ștu că te simți aiurea, dar e și normal. Încearcă să uiți toate clipele acelea și să-i fii fidelă.
Cu bine, Felicia.
M-am oprit la jumatate cu cititul.surioara nu l-au arestat de pomana acolo.
alege baiatul asta nu pentru ca e bogat ci pentru ca gandeste
Aoleu, esti cu un infractor? Lasa-l, ca poate mai ajungi si tu pe la parnaie, alaturi de el.
Ce aoleu? Sunt persoane care ajung acolo nevinovati, sau care chiar nu au realizat ca se poate ajunge asa departe. dar nu trebuie sa judeci omul dupa asta, conteaza sufletul lui ca el o iubeste si poate ea nu o sa mai gaseasca o persoana la fel ca el, si o sai para rau dupa. Oamenii care se iubesc, asteapta. Oricat o sa stea prietenul ei acolo ea ar trebui sai fie fidela pentru ca ea nici n-are habar in ce chinuri sta el in acel arest ..si cum el i-a fost ei aproape asa trebuie sa fie si ea
"Daca o sa ii spun ma poate ierta pentru ca a fost o greseala?" cand ai realizat ca fost o greseala? cand ti-a dat papucii? ca daca nu facea asta nu mai era o greseala, nu-i asa? din contra acuma probabil i-ai fi spus primului ca nu mai are la cine se intoarce...
pastreaza pentru tine.
Mi-a spus ca o sa avem o relatie serioasa iar eu l-am crezut, iar dupa am realizat ca de fapt m-a vrajit si mi-am dat seama ca am gresit.