| kellyattitude a întrebat:

Hei, am o relatie de 2 ani jumate, ne intelegem foarte bine etc. Problema este ca multi ne vror raul, sa ne despartim. De fapt, prin multi ma refer la multe oh go on adica la fete, chiar si prietenele mi-au spus ca sunt foarte invidioase pe relatia noastra si pe mine, multe dintre ele au tupeul sa ii dea iubitului meu like-uri pe facebook, sa ii comenteze pozele si sa ii spuna "pacat ca ai prietena, esti bun rau, nu vrei sa ne intalnim?", mereu cand ma vad pe mine incep cu barfa, se uita urat la mine. Ma simt foarte urat. Chiar nu stiu ce sa fac, intr-un fel imi este frica sa nu stric relatia, imi este greu sa mai ies cu el undeva din cauza asta. Ce credeti ca ar trebui sa fac :

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca ai incredere in dragostea voastra nu va reusi nimeni sa va desparta...

| MarcŞiAtât a răspuns:

In primul rand, ai incredere in el? daca ai incredere in el si stii ca el nu ar iesi cu ele pentru ca la tine la tine, atunci ce mai conteaza parerea altora? sunt de parere ca cel mai important este sa fi tu fericita alaturi de el. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.eu cred ca ar trebui sa le faci viata mai grea fetelor acelea.pt ca daca ii spui iubitului tau o sa spuna."serios? si cam cate"sau ii spui si se va termina relatia.va iesi pe ascuns.
stiu ca raspunsul meu nu e pozitiv si nici prea bine formulat.dar doar asta poti face/

| alesiasaf a răspuns:

Ar trebui sa ai incredere in tine. Nu ai de ce sa te simti prost daca altele il vor, din contra, ar trebui sa fi mandra si sa ai satisfactie ca nu il pot avea pentru ca este cu tine.

| 123girl335 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti. Dar nu asculta lumea rea, invidia exista mereu, bravo tie ca ai o relatie frumoasa, ele doar viseaza la eawinking