| alexandra_3253 a întrebat:

Hei.am revenit... uitati cum sta treaba...acum recitesc si eu intrebarile mele...si acum imi dau seama ca nu trebuia sa scriu asa cum am scris... pot sa va spun ca sunt la casa mea acum si sunt foarte fericita...si mi-am schimbat foarte mult priincipiile...acum am o problema la care vreau sa imi raspundeti urgent...sunt de 1 an si jumatate cu iubitul meu...stam impreuna si vreau sa ne casatorim...ne iubim foarte mult...ne simtim foarte bine impreuna.nu ne-am certat niciodata...am trecut prin multe si prin rele si prin bune... el are 25 de ani si eu fac 20... ce credeti.ar fi bine?
va salut si vreau cat mai multe raspunsuri... dau funditawinking
va astept cu raspunsuri
va puupa alexza

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bine ai revenit si inca,cu cele mai bune vesti!
Un an si jumatate nu e putin si ai timpul necesar sa intelegi daca te potrivesti sau nu cu o persoana.
Si,ca sa fiti asa de bine unul cu celalalt,va potriviti in mod sigur!
Asa ca,o casatorie ar fi un pas mai mult decat potrivit si ma bucur de norocul vostru!
E minunat ca v-ati gasit unul pe altul,sa fiti impreuna si sa va iubiti mult,pentru totdeauna.
Casa de piatra, copii frumosi ca voi si cea mai frumoasa viata, va doresc!

3 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Bine ca te-ai linistit!
Ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa faci acest pas.Nu ar trebui sa te iei dupa sfaturile noastre...tu stii mai bine ce smiti si ceea ce doresti sa faci! Daca vrei sa faci asta,fa-o, depinde de tine!
Ai grija, casatoria e un pas foarte important si sper ca esti constienta de toate problemele care vor veni...incearca de acum sa construiesti mai bine relatia astfel incat sa va obisnuiti cu probleme minore pentru inceput, peste care sa treceti impreuna.

| MMihai a răspuns:

Nu știu ce atâta grabă pe capul tău, cu măritatul.
Tu muncești?
Ești studentă?

| Baltazar77 a răspuns:

Eu zic ca mai intai sa-i vezi apelurile din telefon si sai pui niste intrebari capcana iar daca merge totul frumos va casatoriti.Casa de becea frumoasa happy