anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am sa va spun si eu o poveste si am nevoie de cateva raspunsuri la intrebarile de la final! Deci am fost la o competitie de fotbal si am vazut un baiat. Era super dragut si apoi am inceput sa vb cu el! Era cam indiferent cu mine si nu vorbea frumos. Dupa o perioada nu am mai vorbit, ma considera un stres si apoooi dupa mult timp am vorbit iar dar ne-am certat si mi-a dat ign! Accum vorbesc iar cu el si e cu totul altfel-adica vorbeste foarte frumos cu mine si imi da atentie, imi trimite chestii comice si cred ca il plac!
1.Credeti ca ma place?
2.Credeti ca si-a dat seama ce a pierdut?
3.De ce vredeti ca s-a schimbat?
4.Cum imi dau seama daca ma place-pentru ca e mai dificil si nu isi arata sentimentele
funda :*

5 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Genul care nu-si arata sentimentele,. e clar dovada ca le are, gandeste ca mai are si alte sentimente, le arata pentru ca e usor de facut, probabil ca unele sunt dificile si pentru el, daca te place, daca nu tear placea, erai data de mult trecutului.Dece sar fii schimbat? poate are alte idei, si un control personal mai nou. eu citesc din privire si din ochi, uitete in ochii lui, si vezi ce-ti spun.

| bowwow970 a răspuns:

Pai in primul rand: La ce naiba ai iesit din bucatarie?
2 Du'te si da'mi un sandwich
3 sa pui si maioneza in el
4 sa nu mai iesi din bucatarie decat daca ai un sandwich pentru mine

| anonim_4396 explică (pentru bowwow970):

Penibil...sincer

| bowwow970 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pare rau de greselile gramaticale!
Fa'mi un sandwich
multumita?
acu du'te si fa'l odata

anonim_4396
| anonim_4396 explică: