anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am sa va spun si eu o poveste si am nevoie de cateva raspunsuri la intrebarile de la final! Deci am fost la o competitie de fotbal si am vazut un baiat. Era super dragut si apoi am inceput sa vb cu el! Era cam indiferent cu mine si nu vorbea frumos. Dupa o perioada nu am mai vorbit, ma considera un stres si apoooi dupa mult timp am vorbit iar dar ne-am certat si mi-a dat ign! Accum vorbesc iar cu el si e cu totul altfel-adica vorbeste foarte frumos cu mine si imi da atentie, imi trimite chestii comice si cred ca il plac!

1.Credeti ca ma place?

2.Credeti ca si-a dat seama ce a pierdut?

3.De ce vredeti ca s-a schimbat?

4.Cum imi dau seama daca ma place-pentru ca e mai dificil si nu isi arata sentimentele

funda :*

5 răspunsuri:
| Rebecca009 a răspuns:

Probabil l-a parasit prietena si acum isi foloseste "roata de rezerva"

| ZOB a răspuns:

Vrea doar sa ti-o traga. Atata tot. Sau poate un pariu ceva. Ce e adevarat, uneori nu stiti sa renuntati si cam deveniti pacoste pe capul nostru.

| Danu6ka a răspuns:

Imi este foartecunoscut genul de baitcare nu isi arata adevaratele trairi pe fata si e dificil sa-l intelege.te-as sfatui sa nute lasi dusa de val de cuvintele frumoase darsai dar crezare faptelor carele face si nu cuvintelor dulci care azi de multe ori sunt spuse din interes...iti urez succes

| pink425 a răspuns:

Poate ca are un interes...ai grija sa nu te inseli in privinta a cea ce crezi... in general cei care sunt asa si se schimba dintr-o data au un interes la mijloc! fundita

| adelaadelaadela a răspuns:

Eu zic ca si-a dat seama ce a pierdut...