Atat posibilitatea cat si probabilitatea sa se poata forma sarcina, poate exista numai intr-un singurul caz si doar intr-un moment al ciclului menstrual si anume : doar atunci cand sperma ajunge in vagin in una sau in toate cele 3-4 zile ale ciclului menstrual care apartin de perioada fertila. Numai tu esti capabila/in masura sa stabilesti daca exista sau nu posibilitatea sa ramai insarcinata, fiindca numai tu esti cea care cunoaste caracteristica ciclului de a fi regulata sau neregulata si de asemenea ar fi cazul sa stie/sa cunoasca daca cele 2 acte sexuale au fost intretinute in perioada fertila sau in perioada infertila a ciclului menstrual. Sanatate!
Ai eliminat ceva, dar ei sunt cam 250 de milioane. asta ca să își dea lor șansă mai mare să facă tereba, așa că sunt șanse mari.
Buna! Am vazut ca sunt sanse mici de a ramane insarcinata! Dar insa a trecut! Multumesc mult
Dar tu vrei sa rămîi însarcinată? Chiar daca ai eliminat ceva din spermă, nu ai eliminat o pe toata si șanse de a ramîne sunt si de la o picatura de spermă, tu ce varsta ai? Spermatozoizii sunt mobili si gasesc ei imediat calea de fecundare.
Hei! Iti da i seama ca nu vreau momentan. Am 19 ani, dar de atunci am folosit protectie, atunci am facut o mica exceptie. Multumesc mult! Stopul mi s-a terminat pe 6 luna trecuta.