| AlexandraAll a întrebat:

Hei! Am si eu intrebare! Eu si sotul meu am facut sex doua seri la rand fara prezervativ, el si-a dat drumul in mine si eu la cateva minute am eliminat ceva din sperma, sunt sanse de a ramane in sarcinata?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posibilitatea cat si probabilitatea sa se poata forma sarcina, poate exista numai intr-un singurul caz si doar intr-un moment al ciclului menstrual si anume : doar atunci cand sperma ajunge in vagin in una sau in toate cele 3-4 zile ale ciclului menstrual care apartin de perioada fertila. Numai tu esti capabila/in masura sa stabilesti daca exista sau nu posibilitatea sa ramai insarcinata, fiindca numai tu esti cea care cunoaste caracteristica ciclului de a fi regulata sau neregulata si de asemenea ar fi cazul sa stie/sa cunoasca daca cele 2 acte sexuale au fost intretinute in perioada fertila sau in perioada infertila a ciclului menstrual. Sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai eliminat ceva, dar ei sunt cam 250 de milioane. asta ca să își dea lor șansă mai mare să facă tereba, așa că sunt șanse mari.

| AlexandraAll explică (pentru sadrian46):

Buna! Am vazut ca sunt sanse mici de a ramane insarcinata! Dar insa a trecut! Multumesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu vrei sa rămîi însarcinată? Chiar daca ai eliminat ceva din spermă, nu ai eliminat o pe toata si șanse de a ramîne sunt si de la o picatura de spermă, tu ce varsta ai? Spermatozoizii sunt mobili si gasesc ei imediat calea de fecundare.

| AlexandraAll explică (pentru anonim_4396):

Hei! Iti da i seama ca nu vreau momentan. Am 19 ani, dar de atunci am folosit protectie, atunci am facut o mica exceptie. Multumesc mult! Stopul mi s-a terminat pe 6 luna trecuta.

| andreimsa a răspuns:

Ia pilula de a 2a zi... daca nu vrei sa ramai