Eu cred pur si simplu acest lucru, ce este in proportie foarte mare de adevar si fara exagerari.
Acea pastila este plina de hormoni, si iti va provoca (nu e 100%) dereglări a ciclului.
Nu este de speriat sau ceva, doar sa nu mai iei alta in următoarele 6 luni. Sănătate si nu te mai încrede in viitor in tot ce scrie pe internet.
Este posibil sa re fi dereglat, iar din cate stiu eu poti sa nu mai ai ciclu o perioada de cateva saptamani
Fiindca efectiv ti-ai batut joc cu buna stiinta atat de sanatatea organismului tau cat si a activitatii hormonale prin folosirea cu totul/absolut INUTILA, ILOGICA dar mai ales IRESPONSABILA a pastilei contraceptive (de a 2-a zi), incepand de acum va urma sa constati si sa-ti dai seama de adevaratele efecte adverse pe care le produc hormonii sintetici in urmatoarele cateva luni/cicluri menstruale.
De regula ciclul menstrual devine neregulat sau dereglat pe o perioada de minim 3-4 luni si din acest motiv menstruatiile se pot produce imprevizibil (haotic), iar sangerarea menstruala in mod efectiv poate fi atipic sau cu o manifestare si desfasurare anormala comparativ cu sangerarile anterioare.
1.) Deci s-ar putea să-mi vină iar la 30 de zile?
Raspuns : cel mai probabil NU din cauza faptului ca de regula activitatea hormonala este dereglata intr-o foarte mare masura.
2.) Mai iau și în calcul posibilitatea unei sarcinii, dar ar fi redusă.
Raspuns : Fiindca de fapt, in niciun caz NU a existat nici cea mai mica/infima posibilitate in privinta formarii unei sarcini, reiese ca in acest caz, ca este cu totul IMPOSIBILA si exclusa existenta unei sarcini chiar si pur ipotetice.
Multa sanatate!
Am să răspund deoarece poate și alte fete vor avea nevoie de acest răspuns, mi-a venit menstruația normal, la 29 de zile fără alt fel de complicații.
George0197 întreabă: