Buna DeepKiss
Nu conteaza diferenta de varsta, mai important e ceea ce va doriti unul de la celalalt.
Atata timp cat exista intr-e voi incredere, sinceritate si intelegere asta e tot ceea ce conteaza
Incearca sa nu pui pret pe ce spune lumea, pentru ca lumea niciodata nu iti va vrea binele.
Incearca sa faci in asa fel incat sa aveti o comunicare cat mai deschisa si intotdeauna rezolvati-va problemele impreuna.
Va doresc o relatie frumoasa si cat mai reusita
Parerea mea e ca la 18 ani deja e in cautare de alt tip de relati, nu stiu cat timp va continua relatia in modu asta Daca spui ca va intelegeti bine, merge Si oricum te asigur ca cu totul ca a spus ca te intelege si ca e normal, intr'un moment o sa incerce sa faca... anumite lucruri Rar vezi o fata de 14 cu unul de 18. Poate fata e mai matura, arata mai bine, mai dezvoltata Pe cand baiatu poate e mai Nu prea cred ca merge. Te descurci, pana la urma esti mare de la Dumnezeu...
Daca tu crezi ca el te va astepta cred ca esti extrem de naiva ...Crede ma ca nu doar ca nu te va astepta dar vei avea doar de suferit,! DEci te as sfatui sa l parasesti foarte prieteneste,.
Nu e chiar mare diferenta, dar de asteptat cred ca o sa te astepte sau o sa te lase, sau mai de graba te lasa caci atunci cand o sa i se urce testosteronul la cap isi va aminti ca daca va face sex este sansa maricica sa fac puscarie.Nimeni nu prea se mai baga la minore.Pedeapsa mare si puscarie grea. Daca este dragoste si iubire mare atunci o sa fie bine.Dar ma indoiesc ca te asteapta el 4 ani).Mai rar, foarte rar.
E km mare si nu cred ca o sa te astepte..sunt atatea tipe in jurul lui care l'ar putea tenta...mai bine l'ai parasi de acum ca sa nu ai de suferit mai tarziu
Vezi-ti de scoala, se vede ca inca nu esti „coapta", esti naiva, te gandesti la sex, alte fete la varsta ta isi fac griji de ceea ce vor face in viata, tu cer sfaturi despre relatii, la 14 ani?! Deja esti implicata in relatii si ti se cere sa intretii relatii sexuale, crezi ca esti sufiecient de pregatita chiar si la 16 ani? ma indoiesc, nu exista asa ceva. Nu stii cum gandesc baietii, el ti-a spus ca o sa astepte, nimic mai fals, sa te preseze tot timpul cu intrebarea aia, crede-ma, doar sunt baiat si stiu cum gandesc multi, si ce sa vezi, chiar asa gandesc, cu timpul o sa te induplece si o sa uiti de ce ai zis tu cu cei 16 ani, nu-ti distruge tineretea pentru o tampenie care tu crezi ca este dragoste, dragostea nu izbucneste de la varsta asta.
Nu ştiu dacă e prea mare. Eu fac 20 de ani în 3 luni şi prietena mea are 15 ani jumate şi suntem împreună de aproape 2 ani şi ne despart şi 2000 de km. Deci pentru mine şi ea nu, nu e prea mare diferenţa.
Asa fata...asculta sfatul copiilor de pana in 15 ani care iti zic sa o faci la varsta asta. Nu o fa! Esti prea mica. Vei fii o mare fraiera daca faci asta si vei suferi! Ai sa vezi mai tarziu ca nu mananc **** degeaba!
Deci faci ceea ce simtisi eu am 15 ani si sunt cu cineva care are 19 ani...na vorbim despre sex dar nu mi-a propus chestia asta niciodatasi eu inca nu am de gand sa o fac orisum eu l-am anuntat de la inceput ca daca vrea sa stea cu mine bine daca nu tot bine... fata mea daca tot bate apropo tipu tau pe tema asta da-i papucii pentru ca mai tarziu tu o ai de suferitFundita
Iti zic eu dpdv al unu baiat o sa stea cu tine cateva luni si o sa zica ca nu merge ca mai bine va despartiti tot asa pana o sa accepti ca sa nu il pierzi ca tu il iubesti si nu o sa poti fara el
Remusopen întreabă: