Pai esti constienta de vina asta a ta!
El se simte cu siguranta prost si prin urmare se teme mai mult ca tine, ca intr-o buna zi asta se va repeta la fel cum a fost la inceput. Iar teama asta demostreaza stii ce? asta nu arata lipsa lui de incredere in tine si in iubirea ta, ci arata ca el intr-adevar tine la tine.Aceste griji izvorasc din inima si nu sunt trufase.Pentru ca nu degeaba ti-a zis el ca daca nu tinea la tine, punea punct si isi vedea de viata lui.
Daca continuam sa discutam pe tema asta, putem spune multe lucruri, caci e un capitol fara limita. Dar, eu o sa trec deodata la sfat.
Ce sa faci?
Tu traiesti cu un cosmar in suflet, cosmarul ca inca un pas gresit si gata, totul se ruineaza. Tu te temi de orice actiune a ta, de orice vorba si de orice gind.Pentru ca crezi ca o sa-l raneasca si o sa se indeparteze.Si asta nu e o teama sanatoasa, toti gresim.
In cazul acesta, trebuie sa-ti reversi amarul, draga.Sinceritatea e unica solutie si cea mai buna.
Fii sincera.Rezerva-ti timp sa vorbesti cu el, explica-i cum a fost, de ce a fost si ca nu o sa mai fie.La urma spune-i ca ii intelegi frica si grija lui si ca porti aceasta discutia ca sa nu mai fie ciocniri de astea intre voi. Dupa cum vad eu, el nu-i un mitocan, si o sa inteleaga.Adica are capacitatea asta sa fie un bun ascultator si sa ierte.
Asa ca, scump-o...sa aud numai de bine.
Succes.
De ce nu vorbesti cu el? Sa-i spui sa nu mai drzgropati mortii pentru ca nu are rost! Ce ai facut ai facut, dar de atunci si pana acum te-ai schimbat si nu mai ai de gand sa faci asa ceva. Lui chiar ii place sa va certati mereu? Macar esti constienta ca vina e ta, dar trebuie sa-i spui si lui asta.
E si vina ta. Dar pana la urma nu te-ai sarutat cu altul din cate am citit. Explica-i ca doar ai iesit pe afara la o mica plimbare cu niste amici[ daca chiar asa s`a intamplat]. Oricum daca el chiar tine la tine inseamna ca spune lucrurile astea ca sa iti dai seama ca a gresit si ca il poti pierde. Sunteti de 5 luni impreuna, daca nu tinea cat de cat la tine imediat cum afla ca ai iesit pe afara cu altul te lasa. Deci dupa parerea mea zice asta ca sa iti dai seama ca ai gresit.:*
Stiu dar asta a fost la inceput dar el mai imi spune ca am gresit si nu stiu ce. il iubesc mult si nu stiu ce m-as face fara el
Woow.Intr.un fel are dreptate. Daca stiai ca ai un prieten de ce mai flitrai si cu altii.Incerca sa vb cu el si spune-i ca nu se va mai intampla! Aici ai si tu o vine~
Asum. o!
Asta mi se intampla si mie. nu-l mai baga in seama cateva zile (poate chiar o saptamana) si o sa te caute el pe mess si toate cele, la mine a functionat, bft
Pai cred ca aici e numai vina ta. si eu am facut la fel cu acutualul si acum il iubesc dar el este foarte distant cu mine si ma doare asta
beausingurlamasamea întreabă: