| love96 a întrebat:

HEI! am si eu nevoie de un sfatbatting eyelashes. am fost cu un baiat aproximativ o luna jumatate,, chiar nu vroiam sa pun sentimente dar am cam pussad. dupa ce ne-am despartit aproape ca nici nu mai vorbim, dar eu chiar nu am putut sa il uit cu toate ca am incercat sa mai ies cu alti baieti nu am reusit sa am relatii decat de maxim o saptamana deoarece gangul meu statea tot la elsad,, iar aseara l-am sunat si l-am invitat la mine dar azi m-a sunat inapoi si a spus ca nu poate veni si se revanseaza alta data. credeti ca am procedat bine invitandul la mine si ce ar trebui sa fac ca sa il uit?:*

1 răspuns:
| Claudela a răspuns:

Daca el ar fi tinut intr-adevar la tine, te-ar fi cautat el primul.eu consider ca nu ai procedat corect si ca ar trebui sa il uiti.
Ocupati timpul liber cu activitati care iti plac si care sa te faca sa eliberezi energia negativa si implicit sa il uiti: fa sport(face bine si la silueta). iesi cu prietenele tale,mergi in cluburi,in excursii, in locuri unde poti cunoaste usor oameni noi...
Evita sa mergi in locurile pe care le frecventeaza si el, numai asculta melodii siropoase si evita si filmele care iti aduc aminte de voi doi...
Daca vrei intr-adevar sa-l uiti vei reusi:X:*Bafta:X