Pai si-a dat seama ca relatia asta nu valoreaza nimic si nu are viitor iar pe tine te tine doar pentru sex, pana va gasi o alta fata feminina si delicata, care sa fie numai a lui, in totalitate.
E foarte greu pentru o persoană bi să fie într-o relație hetero.
E clar că din când în când (cel puțin), îți vine chef și de "altceva". Iar prietenul tău e mult prea posesiv și (scuză-mă) încuiat.
Dacă te temi pentru examenul lui, mai suportă-l vreo trei luni. Dar nu mai mult.
Buna.Din punctul meu de vedere asta nu e o relatie deloc sanatoasa, asa cum si tu esti deja constienta de acest lucru.Nu poti iubi pe cineva in adevaratul sens daca nu il/o accepti asa cum este.Iubitul tau nu este de acord cu destule lucruri pe care vrei sa le schimbi, ceea ce nu e ok. Tu esti responsabila de propriul corp, el nu are dreptul sa spuna nimic, poti arata cum vrei.Daca te-a facut sa te izolezi de prietene e cu atat mai rau. Deraiaza periculos spre manipulare si control, ceea ce e de asteptat lund in considerare ca exista aspecte si probleme in viata lui, mediul familial etc, pe care nu le poate rezolva sau controla.E dragut ca te gandesti la bunastarea sa psihica, insa nu esti tu responsabila de ce se intampla mai departe. Daca simti deja ca este nesigur pe ce aveti, cred ca se asteapta sau anticipeaza o eventuala despartire.Tu sustii ca esti atrasa si de alte persoane, l-ai si mintit, asa ca decizia inteleapta e sa rupeti relatia, atat din respect pentru el, dar si pentru tine.
Asteapta sa ia bacul daca mai rezisti si zi-i apoi ca iti doresti altceva.
Asteapta-te sa insiste sa fii cum vrea el, si sa fie suparat cand realizeaza ca nu poate avea ce isi doreste.
In timp atractia pentru el o sa se transforme in dezgust, deci va trebui sa pui punct oricum.
beausingurlamasamea întreabă: