| 0emilia0roman a întrebat:

Hei, am și eu nevoie de un sfat în relație și sper să nu mă judecați pentru ce urmează să scriu. Am 17 ani, iubitul meu 19, avem aproape un an impreuna. Nu simt că mă acceptă în totalitate, dar mă iubește. De exemplu de când i-am zis că sunt bisexuală are tot felul de overthink-uri și de la toate discuțiile cu el am ajuns să mă simt prost când îmi îmbrățișez prietenele (m-am indepartat mult de ele si nu prea mai vorbim oricum), alt exemplu e că voiam să-mi pun pierce și să mă vopsesc dar el mi-a spus că nu aș mai fi atractivă pentru el și nu aș mai fi la fel de frumoasă. Pe langa el, mă atrag și alte persoane sexual uneori și nu stiu daca e normal sau e vina mea cum spune el. L-am mintit cand m-a mai intrebat despre subiect si i-am zis ca nu ma atrage nimeni in afara de el (se simte insecure, crede ca nu e el suficient pentru mine daca consider ca alte persoane sunt atragatoare) si ma simt nasol. Simt ca relatia este toxică pentru amandoi, dar are bacul imediat si mi-e frica sa nu-l ia din cauza unei despartiri cu mine sau a unor certuri. El oricum e suparat cu certurile cu parintii lui

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai si-a dat seama ca relatia asta nu valoreaza nimic si nu are viitor iar pe tine te tine doar pentru sex, pana va gasi o alta fata feminina si delicata, care sa fie numai a lui, in totalitate.

| mihai69 a răspuns:

E foarte greu pentru o persoană bi să fie într-o relație hetero.
E clar că din când în când (cel puțin), îți vine chef și de "altceva". Iar prietenul tău e mult prea posesiv și (scuză-mă) încuiat.
Dacă te temi pentru examenul lui, mai suportă-l vreo trei luni. Dar nu mai mult.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din punctul meu de vedere asta nu e o relatie deloc sanatoasa, asa cum si tu esti deja constienta de acest lucru.Nu poti iubi pe cineva in adevaratul sens daca nu il/o accepti asa cum este.Iubitul tau nu este de acord cu destule lucruri pe care vrei sa le schimbi, ceea ce nu e ok. Tu esti responsabila de propriul corp, el nu are dreptul sa spuna nimic, poti arata cum vrei.Daca te-a facut sa te izolezi de prietene e cu atat mai rau. Deraiaza periculos spre manipulare si control, ceea ce e de asteptat lund in considerare ca exista aspecte si probleme in viata lui, mediul familial etc, pe care nu le poate rezolva sau controla.E dragut ca te gandesti la bunastarea sa psihica, insa nu esti tu responsabila de ce se intampla mai departe. Daca simti deja ca este nesigur pe ce aveti, cred ca se asteapta sau anticipeaza o eventuala despartire.Tu sustii ca esti atrasa si de alte persoane, l-ai si mintit, asa ca decizia inteleapta e sa rupeti relatia, atat din respect pentru el, dar si pentru tine.

| Together a răspuns:

Asteapta sa ia bacul daca mai rezisti si zi-i apoi ca iti doresti altceva.

Asteapta-te sa insiste sa fii cum vrea el, si sa fie suparat cand realizeaza ca nu poate avea ce isi doreste.

In timp atractia pentru el o sa se transforme in dezgust, deci va trebui sa pui punct oricum.

| Stonehard a răspuns:

Nu va pierdeti vremea unul cu celalalt.