| lavi94 a întrebat:

Hei, am si eu niste nelamuriri.Am un prieten de cateva zile. inainte de asta el a facut rost de id`u meu, vorbeam in fiecare zi pe mess, la telefon, ne-am intanlit la un bal acolo am stat si ne-am comportat ca si cum am fi impreuna. Dupa cateva zile am iesit afara si ne-am bagat(el mi-a zis dinainte sa fim impreuna ca i place de mine). Dar nu stiu de ce acum vorbim mult mai putin decat inainte sa fim impreuna.Inainte vorbeam mai mult acum nu prea mai vorbim. Ajutati-ma va rog...(si nu cred ca e vb ca nu ma cunostea bine ca asta e si afza, ca inainte vb des si mult si stia tot, si acum nu prea mai vb)

3 răspunsuri:
| bb_3126 a răspuns:

Am patit-o si eusad. sh,"solutia", dupa parerea mea a fost ca renunt, ca numai vreau, sh inca regretstraight face. Asa caa tu trebuie sa vorbesti cu el si sa-i explici ca ai nevoie de mai multa comunicare, sh ai sa vz ca totul se va rezolva.SUCCES! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E, asa sunt toate relatiile crede-ma, adica eu asa am patit. dar totul e Ok, adica nu e ceva in neinregula la tine sau la el, asa se intampla de obicei :d
asa ca nu renunta la o prietenie buna pentru asa ceva >big grin

| cuty a răspuns:

Poate ca nu te cunostea la fel de bine si acum nu-i mai pre place de tine