| Nustiudc a întrebat:

Hei! Am și eu o curiozitate legată de ce simt băieții în momentul când au o relație, iubesc fata respectivă și ea îi lasă să îi pună mâna pe fund. Și când se sărută, să își miște mâinile pe fundul ei sau să îi dea o palmă. Este la fel ca și cum ar atinge-o pe spate sau în alt loc? Ce se simte în acel moment? Adică eu ca fată, dacă aș atinge un băiat pe fund, nu am niciun sentiment, e ca și cum l-aș atinge oriunde altundeva și mă întreb dacă e la fel în cazul băieților. Am doar curiozitatea asta de ce simt ei. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu, nu e "ca si cum ar atinge-o pe spate", ci e...altfel.winking Ce simte in acel moment? Pofta, excitare, euforie.winking

| RAY a răspuns:

Daca ii pui mana pe portofel ce simți?

| Violleta2022 a răspuns:

Marea majoritate nu simt decat erectie, ca-si doresc sex cu ea si atat, mai ales cand nu se pot stapanii si incep sa-i puna mainile pe fund, sani sau pe dedesub/

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cand pune mana pe fundul tau, are legatura cu sexualitatea, nu cu dragostea.

| Kiran a răspuns:

Aici baietii si fetele variaza in ceea ce simt, noi simtit un fel de hatar fara sa fi avut haine, asa "lucram" unii dintre noi vizual / imaginar, pe cand la voi, simturile sunt mai dezvoltate in anumite circumstante.