Nu poti fi gravida 1 pentru ca erai la a patra zi dupa menstruatie 2 pentru ca abia te dezvirginasei probabil ai sangerat si sa eliminat tot din u 3 pentru ca prietenul tau nu si-a dat drumu nu mai te gandi la asta ceva nu iti fie frica linisteste-te simptomele pot aparea si pe baza de stres daca te gandesti doar la asta incearca sa stai linistita nu se poare sa fi insarcinata
Pentru orice eventualitate, ia un test, cine stie.
Si, frate, data viitoare zi-i sa puna un prezervativ, ca nu se-ntampla nimic rau.
Tocamai ce am zis mai sus ca am inceput sa folosim. eu stiam si am mai auzit ca prima data se dezvirgineaza o fata fara prezervativ pentru ca e cam stramta gaura si nu prea poate sa isi dea drumul. in fine.
4luni si deja faceti sex?
in fine...
in mod normal daca ai un ciclu regulat acum ai fi inaintea perioadei fertile. trebuie sa-ti calculezi perioada. daca insa sigur nu a ejaculat si nici nu ati facut sex dupa o ejaculare anterioara nu ai de ce sa te temi
Nu e nimic, stai calma. Cunosc zeci de persoane care intretin relatii sexuale si fara prezervativ. Prietenul tau cati ani are?
20 de ani.mi-a spus de multe ori sa stau linistita ca nu s-a intamplat nimic, ca ma iubeste si nu mi-ar face rau si nu mi-ar crea probleme niciodata
Sunt slabe sanse sa devii gravida fara sa vrei, 10% sanse (si aceste 10% doar pentru barbatii care habar nu au de sex). Ar fii trebuit sa ai dureri de burta, de cap, greturi, ameteli etc., aceste fiind primele simptome.
Funda?
Pai asta s-a intamplat acum o saptamana..nu stiu daca pot sa imi dau seama de ceva.iar de azi am inceput cu prezervativ.:-s
Se poate. Daca nu ai avut nici macar un simptom de mai sus, nu ai sanse s-o patesti.
\
Nu esti gravida stai linistita :* eu niciodata nu o fac cu prezervativ..stiu ca e cam riscant, dar daca nu isi da drumul in tine nu prea sunt sanse, nu spun ca nu exista, ele exista dar sunt foarte mici 2%
Mutubal întreabă: