| pitikaaa a întrebat:

Hei! happy Am si eu o intrebare. Am menstruatie neregulata, iar luna aceasta mi-a intarziat 2 saptamani. Mi-a venit pe 22, iar azi mi s-a terminat. Acum, cum e cu zilele acelea infertile? Daca fac sex neprotejat azi (prima zi dupa terminarea menstruatiei) ce sanse am sa raman gravida, tinand cont ca am un ciclu neregulat?
Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata, imediat dupa ce s-a terminat menstruatia. Ovulatia se produce la mijlocul unui ciclu menstrual, care tine intre 26 si 29 zile.Preventiv,poti tine "post" 2-3 zile inainte si dupa mijlocul ciclului.Dereglarile apar din diverse motive:raceala, emotii mari...

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La tine nu funcționează această metodă uite fertilitatea în jumătatea ciclului, când el vine la 2 săptămâni distanță de data normală a sa! Dacă te întreb când apare glera cervicală și când nu mai este, habar nu ai! Deci nu putem vorbi de perioada fertilității/ovulației care la un ciclu regulat de 28 de zile, începe din ziua a 7-a și se încheie în ziua a 21-a, cu apogeul în zilele de 14 până la 16.
Folosește mereu prezervativul!
Îl poți regla cu ceai de crețișoară combinat cu urzică și mușețel!
Pa, pa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

De regula anticonceptionalele au si rol de reglare a ciclului.

| bondgirl94 a răspuns:

Nu...in prima zi dupa nu ai de ce sa iti faci grijilaughing)))

| pitikaaa explică (pentru bondgirl94):

Chiar daca lasa in mine? laughing Ca am mai patit-o odata, si am stat vreo 2 saptamani in stres ca nu imi venea ciclul... nu vreau sa mai repet experienta laughing.